Lekker wonen

Wil jij een uniek en persoonlijk cadeau geven? Dan is dit echt iets voor jou!


Ben je op zoek naar een persoonlijk en waardevol cadeau? En zoek je iets dat mooi past in het interieur? Dan hebben wij het perfecte cadeau gevonden. Geef je geliefde of een vriend een kunstwerk van de eigen iris cadeau. De schoonheid van de iris zal jou en je geliefde enorm verrassen. 

De schoonheid van je eigen iris


Voor een mooi kunstwerk hoef je niet ver te zoeken. Heb je al eens ooit je eigen iris bekeken? Dit is een kunstwerk op zich. Ieder mens heeft een andere iris. Net als je vingerafdruk is je iris uniek. De iris wordt gekenmerkt door een veelzijdigheid aan kleuren en patronen en is daardoor de perfecte basis voor een uniek en prachtig kunstwerk. Het is nu mogelijk om je iris vast te laten leggen op materiaal. 

Hoe wordt het kunstwerk gemaakt?


Om te beginnen wordt er een foto gemaakt van je iris. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde fotografische studio. Daarmee kunnen de kleuren en texturen van je iris perfect worden vastgelegd. Een illustratie vol leven en energie is het resultaat. Daarna kun je zelf het materiaal kiezen. Zo kan je iris bijvoorbeeld worden vastgelegd op glas of metaal. Kies iets dat jouw geliefde of vriend mooi zou vinden en wat perfect in zijn of haar interieur past. het unieke kunstwerk zal achteraf worden ondertekend door de kunstenaar en worden gecertificeerd en geregistreerd. 

Het ideale persoonlijke geschenk


Dit innovatieve concept is perfect voor iedereen die graag een uniek en persoonlijk cadeau wil geven aan een vriend of geliefde. De combinatie van fotografie, design en fine art printing levert een prachtig kunstwerk op. De schoonheid van je eigen ogen is de perfecte basis voor een mooi en kunstzinnig cadeau en dankzij de nieuwste technieken is het mogelijk om dit perfect op beeld vast te leggen. Een persoonlijker en unieker cadeau is niet te vinden.