blogVerbouwen

Een kantoorwand laat uw onderneming weer stralen!


De laatste tijd kiezen bedrijven steeds vaker voor systeemwanden voor op kantoor. Op deze manier creëer je in een grote ruimte kleinere ruimtes. Vaak kiezen ze dan voor de glazen variant. Glazen kantoorwanden zorgen namelijk voor een ruimtelijk gevoel. Op deze manier creëer je eenvoudig een extra ruimte die meerdere mogelijkheden kan bieden zoals als vergaderruimte. Met het voordeel dat glazen wanden je ruimte niet klein laten lijken.

De voordelen van een kantoorwand

Vaak geven grote kantoorruimtes een strakke en transparante uitstraling op kantoor. Maar helaas is het niet altijd even praktisch. Het plaatsen van kantoorwanden is een hele goede oplossing en heeft diverse voordelen. Door de kantoorruimtes op een handige manier in te richten, door kantoorwanden creëer je verschillende ruimtes die je erg goed kunt gebruiken voor verschillende momenten zoals vergaderingen of workshops. Ook verbetert het de concentratie in vergelijking met één grote ruimte. Wanneer je een normale glaswand laat plaatsen, zal je er achter komen dat niet alle systeemwanden geluidsdicht zijn. Maar je hebt ze wel, en dit heeft een positieve invloed op de concentratie van de medewerkers.

Verschillende soorten

Je hebt heel veel verschillende kantoorwanden zo zijn er kantoorwanden in staal in hout in glas en in kunststof ook verschillend die systeemwanden in maten en kleuren en geluidsdichtheid. Ook kan er verschil zitten in de manier hoe ze geplaatst zijn er zijn namelijk zowel verticale glazen scheidingswanden als wanden van horizontaal glas. Het mooie is dat ze beide zorgen voor een totaal andere uitstraling.