blogVerbouwen

Een schuifdeurkast op maat speciaal voor uw onderneming!


Schuifdeurkasten kom je werkelijk overal tegen in kantoren in musea en waarschijnlijk ook in je interieur. Van boekenkasten tot vitrinekasten je kan het niet zo gek bedenken of het bestaat. Alhoewel je de kasten in je woning kunt missen, kan je nog wel eens te maken krijgen met ruimtegebrek. Maar je hebt die kast toch echt nodig, wat ga je nu doen? Ooit aan een schuifdeurkast op maat gedacht? Een kast op maat biedt namelijk zo veel voordelen. Lees verder en kom er achter wat de voordelen zijn van een kast op maat!

Uniek, origineel en geheel naar wens!

Door te kiezen voor een schuifdeurkast op maat schaf je natuurlijk een ‘one of a kind’ kast aan voor in huis. Er zal niemand zijn met de zelfde kast als jij. Dit maakt de kast dus extra origineel en uniek. Weer is wat anders dan een standaard kast uit een winkel of showroom. Omdat je kiest voor een schuifdeurkast op maat kan deze dus helemaal naar jou wens worden samen gesteld, je kan zelf dus kiezen wat de afmetingen, afwerkingen, houtkleuren en de indeling zal zijn!

Een kast op maat past altijd!

Het nadeel van een standaard kast uit de winkel is dat ze alleen in de standaard afmetingen leverbaar zijn. Maar dan heb je altijd het probleem dat net jou maat er niet tussen zit en dus niet leverbaar is. Dit probleem wordt geheel verholpen door een schuifdeurkast op maat aan te schaffen. Als je kiest voor een maatwerk kast maakt het niet uit of het plafond meerdere lagen bestaat, de radiator op een rare plek zit of er een scheve muur in de ruimte zit. Een kast op maat past altijd!