Woontrends

Welke style kies jij voor je huis?


Mensen besluiten op een bepaald moment in  hun leven om een huis te kopen. Hoe is het mogelijk dat men kan kiezen uit al die verschillende huizen met al die verschillende wonentrends? Mensen die een huis kopen zijn overtuigd van hun keuze voor dat huis, anders zouden ze wel doorzoeken naar een ander huis totdat ze iets vinden wat meer bij hun past.

Kleuren

En dan moet je de kleur gaan kiezen voor je woonkamer of je slaapkamer, wat vaak een moeilijke keuze is. Het moet bijvoorbeeld geen kleur zijn waar je zelf heel chaotisch van wordt of onrustig, maar juist een kleur die voelt als thuiskomen en rust geeft. Of de vraag welke bank je moet kiezen, moet je gaan voor die moderne of juist die ene waar je lekker in wegzakt? Er zijn zoveel verschillende soorten stylen die ook elk jaar weer veranderen.

Welke style kies jij?

Maar wat nou als in deze wonenwereld meerdere stijlen bij een persoon passen. Hoe kan je nou kiezen tussen al die verschillende kleuren, stylen en verschillende wonentrends die ook elk seizoen weer veranderen? Het zou toch prachtig zijn als een mens niet slechts één trend in deze wereld hoeft uit te zoeken, maar dat er iedere maand in een ander huis gewoon zou kunnen worden. Of oké, misschien niet iedere maand, maar elk jaar, zodat je ieder jaar weer in een andere style terecht komt. Ik bedoel mensen veranderen, dus ook hun ook smaak en style veranderd.

Elk jaar een ander huis

Stel je eens voor, de ene maand in een modern huis, de volgende maand in een knus en gezellig huis en dan de volgende maand in een kleurrijk huis met vele verschillende vormen en motieven. Op deze manier zal een huis je nooit vervelen en hoef je niet elk jaar weer een nieuw interieur te gaan kopen.

Misschien is dit idee niet helemaal realistisch, maar het is dus wel belangrijk dat je goed nadenkt over het interieur en de kleuren die je gaat gebruiken. Zoek dus iets uit dat niet snel verveeld en waar het voelt als thuiskomen, want dat is uiteindelijk het belangrijkste van een huis. Een plek waar jij je veilig en thuis voelt.