Lekker wonen

Wat zijn houten jaloezieën toch mooi!

Voor zowel een interieur met strakke designmeubelen als een landelijke inrichting zijn houten jaloezieën een smaakvolle aanvulling. De trendy kleuren van deze raamdecoratie kun je moeiteloos integreren in je bestaande inrichting. Van de vele nuances wit tot de donkere tinten ‘walnut’ en ‘mahoni’. Alle houten lamellen zijn voorzien van sprekende, mooie kleuren met de bekende authentieke houtnerf.

Natuurlijke lichtinval

Het grote pluspunt van houten jaloezieën is dat je zelf bepaalt hoeveel licht je binnenlaat tussen de lamellen door. De lamellen zorgen voor een spannend licht- en schaduwspel in huis en geven bovendien voldoende privacy vanaf de straat. Dat is niet alleen fijn in de woonkamer maar ook in andere delen van het huis, zoals je slaapkamer, is het prettig toeven als de jaloezieën halfopen zijn. Het onderhoud van de houten jaloezieën is kinderlijk eenvoudig. Met een licht vochtige afstofdoek houd je hun conditie en uitstraling optimaal.

In de badkamer?

Helaas zijn houten jaloezieën niet geschikt voor de badkamer. Het hout kan vervormen door het vocht en zelfs op den duur komtrekken. Als je de badkamer goed ventileert, zou je houten jaloezieën eventueel in de badkamer kunnen monteren, maar de leverancier geeft daar geen garantie op.

Zelf inmeten en monteren

Bij Creon kun je je houten jaloezieën heel gemakkelijk online bestellen. Het bestelproces wijst zich vanzelf. Het inmeten is alleen niet iets wat je iedere dag doet en zorgvuldigheid is hier essentieel. Op de website van Creon staan uitgebreid de inmeetinstructies. Als alle maten kloppen vul je deze vervolgens in op het online formulier. Er komt dan direct een prijsopgave uit zodat je precies weet wat je kwijt bent voor je jaloezieën.

Creon levert houten jaloezieën van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Als je vragen hebt over het inmeten of monteren van de houten jaloezieën kun je altijd contact opnemen met een ervaren medewerker van Creon.

Levertijd en bezorging

Na het plaatsen van je bestelling is de levertijd zo’n 10 tot 18 werkdagen. Je kunt ze thuis laten bezorgen of zelf ophalen in het magazijn in Sliedrecht.

Met houten jaloezieën haal je echt sfeer in huis!