Lekker wonen

Wat een simpel rond vloerkleed al kan doen met je interieur


Alles wat je moet weten over ronde vloerkleden!

Of je er nu een hebt of niet: vloerkleden maken je interieur. Maar hoe weet je nu welke vloerkleed bij jouw interieur past? En wat zijn de laatste trends op het gebied van vloerkleden? Lees snel verder!

Vloerkleed kiezen

Een vloerkleed kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Hoe weet je namelijk wat wel en niet bij jouw interieur past? Het antwoord daarop is makkelijk. Wat is jouw smaak? Uit welke materialen en kleuren bestaat jouw interieur? Wat voor stijl heb je? Op basis hiervan kan jij de perfecte vloerkleed bemachtigen!

Een vloerkleed in woonkamer

Ja, vloerkleden zijn essentieel voor een gezellige en prachtige woonkamer. Zo kan jij helemaal losgaan wat betreft verschillende kleuren, patronen, texturen en vormen. Wil je het liever simpel houden? Kies dan voor een vloerkleed met een effen kleur. Ben je toch meer van de kleurtjes? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kleurrijke multicolor vloerkleed. Of je nu van bloemen, strepen of andere patronen houdt: ze zijn er allemaal! Ook aan materialen ontbreekt het niet. Zo heb je vloerkleden gemaakt van: wol, katoen, jute, chenille, en meer! Je kunt dus lekker creatief zijn door te experimenteren met verschillende soorten vloerkleden, die passen bij zowel jouw stijl als je budget!

De laatste trends

De laatste trends op het gebied van vloerkleden zijn natuurlijk: ronde vloerkleden! Ja, dat lees je goed. Ronde vloerkleden geven je woonkamer een moderne en strakke uitstraling. Ronde hoogpolige en laagpolige vloerkleden doen het erg goed dit jaar. Een rond vloerkleed oogt ook erg speels en zorgt tevens ook voor een gezellige sfeer. Wil jij dus extra complimentjes ontvangen dit jaar? Kies dan voor een rond vloerkleed en geef je interieur een geheel nieuwe look! Pluspunten: ronde vloerkleden zijn vaak erg makkelijk te onderhouden en zijn vaak ook vlekbestendig! Wil jij ├ęcht opvallen? Kies dan voor een rond vloerkleed gemaakt van jute. Jute geeft een boho-achtige look aan je interieur waardoor je gegarandeerd alleen maar complimentjes zult ontvangen! Een vloerkleed in woonkamer maakt je interieur he-le-maal compleet!