Slaapkamer

Toe aan een nieuw matras?


Slapen is iets wat iedereen doet, uit slaap wordt de meeste energie gehaald en is daarom uiterst belangrijk dat dit gebeurd op een matras. Een matras is vaak binnen 10 jaar wel toe aan vervanging, deze is dan echt versleten en zal ook niet meer de originele kleur hebben. Dan is de volgende zorg welk matras heb ik nodig, ga ik het zelfde matras aanschaffen, schaf ik een betere aan of koop ik een heel nieuw bed. Dan is de keuze nog groter.

just-dream-banner-1

U kunt eindeloos bedden winkels afgaan of u kunt uw bed of matras op internet bestellen, het voordeel hieraan is dat u het matras niet zelf naar huis hoeft te vervoeren, een nadeel kan zijn dat u niet weet hoe het bed ligt. U kunt er ook voor kiezen om eerst research online te doen, vervolgens naar de winkel om deze bedden te testen en daarna thuis vanaf de bank het nieuwe bed bestellen.
U zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een matras online te kopen. Zonder het eerst uit te proberen. Zo zou u een bezoek kunnen brengen aan de website just-dream.nl. Deze website is gespecialiseerd in het verkopen van matrassen, deze matrassen van just-dream zijn voorzien van een schuimlaag. Onder deze zachte schuimlaag bevindt zich een verend laag, waardoor dit matras heel comfortabel is. Een andere meevaller van de matrassen van just-dream is dat zij relatief gezien niet duur zijn voor de kwaliteit die u krijgt. Dit is mogelijk doordat het bedrijf niet veel geld uitgeeft aan marketing en showrooms, waardoor dit veel scheelt voor de consument. Ook kunnen de matrassen op elke bodem laag, van lattenbodems en platte vlakken tot boxsprings. Ook zijn de matrassen verkrijgbaar in drie verschillende maten. De grootste maat is de matras 160×200. De andere twee matras maten van de just-dream matrassen zijn 120×200 en 140×200, zo is er voor ieder formaat bed een matras.

Save