Lekker wonen

Tijd voor een nieuw interieur? Ga eens met tegels aan de slag!

Ben je na al die maanden binnen zitten het interieur van je huis meer dan beu? Denk dan eens over wat een nieuwe vloer of wand van tegels voor de inrichting van je huis kan betekenen. Je kunt je woonkamer en keuken van een complete make over voorzien. Er zijn tegenwoordig zoveel opties te bedenken waarmee je creatief aan de slag kan gaan, dat het opnieuw inrichten van een huis door middel van het gebruik van verschillende tegels voor niemand nog een probleem hoeft te zijn.

Tegels zijn namelijk helemaal terug van weggeweest. Op steeds meer plaatsen zie je opnieuw tegels gezet worden in huis. Dat kan een nieuwe mozaïek vloer van tegels in de keuken betekenen of een moderne vloer in de woonkamer van antraciet. En ook de klassieke tegelwanden zijn tegenwoordig razend populair. De zogenaamde metrotegels, het strak op elkaar zittende tegelwerk, zoals je dit kent uit beroemde metrostations van bijvoorbeeld New York of Buenos Aires, zijn tegenwoordige een grote hit voor aan de muur en geven je woning een klassieke, doch moderne look. 

Tegels met een houtlook zijn bijna niet van echt parket te onderscheiden

Het aanbod aan verschillende tegels is met de tijd meegegaan en je kunt tegenwoordig een grote keuze maken uit allerlei soorten tegels. Wist je bijvoorbeeld dat er tegenwoordig ook tegels met een houtlook te verkrijgen zijn? Een vloer die hiermee wordt gezet is bijna niet van echt parket te onderscheiden. Alleen heeft een tegelvloer natuurlijk de nodige voordelen wat betreft de schoonmaak en het onderhoud in vergelijking met het traditionele houten parket.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor hoogglans tegels, die in bijvoorbeeld de badkamer erg goed tot hun recht komen. De badkamer zal na het leggen van een nieuwe tegelvloer een compleet nieuwe aanblik geven en modern aanvoelen. Als je echter voor een meer natuurlijke look wilt gaan, kun je ook kiezen voor naturel en matte tegels. Deze geven weer een compleet ander beeld dan andere soorten tegelwerk en komen goed tot hun recht in bijvoorbeeld de woonkamer. 

Online tegels bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest

Het is tegenwoordig ook heel gemakkelijk om tegels online te bestellen. In de online webwinkel van Afium kun je het gehele assortiment tegels bekijken en daarnaast binnen een mum van tijd online bestellen. Omdat Afium over een grote voorraad beschikt wordt je bestelling binnen korte tijd thuis afgeleverd. En dat nog eens voor erg voordelige prijzen. En ben je niet tevreden of voldoet het product toch niet aan je verwachtingen? Dan heb je tot veertien dagen de tijd om je bestelling te retourneren. 

Als je toch liever met eigen ogen ziet wat je koopt, dan kun je daarnaast natuurlijk ook altijd langskomen bij de showroom in Rotterdam. Hier kun je dan zelf het product waarin je geïnteresseerd bent aan een nadere blik onderwerpen. Bovendien staan de vakkundige medewerkers je graag te woord en hebben ze antwoord op al je vragen.