Verbouwen

Tegellijm voor alle soorten tegels


Wandtegels en vloertegels zijn populair en bieden enorm veel mogelijkheden bij het decoreren van de woonkamer en badkamer. Tegels voor het interieur worden niet alleen steeds strakker tegen elkaar getegeld maar ook zijn ze dunner en in afmetingen vooral veel groter. Met bijvoorbeeld een dikte van slechts 6mm, afmetingen tot 300x150cm en talloze decors, ontstaan er veel meer decoratieve mogelijkheden om wanden en vloeren op een andere manier te laten spreken. Perfect natuurlijk voor de woningbezitter en de badkamerontwerper of interieurdesigner maar het stelt ook andere eisen en uitdagingen aan het betegelen. Vakmanschap van de tegelzetter en de keuze voor de juiste te gebruiken materialen voor het aanbrengen van de tegels is daarbij noodzakelijk. Schonox tegellijm en voegsel voor wandtegels en vloertegels is een uitgebreide collectie van poederlijm en pasta die iedere situatie en kleur kunnen meesteren. Aanvullende info over welke Schonox tegellijm voor welke tegels u nodig heeft vindt u op Sani-bouw.nl

Schonox tegellijm en tegelproducten

Al vele jaren is Schonox leverancier voor tegellijm, voegsel en andere producten op het gebied van tegels voor vloer en wand. Niet alleen in Duitsland vinden de tegelproducten hun weg maar in heel Europa staat deze leverancier om zijn kwaliteitsproducten bekend. Eigendom van het Sika AG  ontwikkelt dit bedrijf innovatieve oplossingen voor haar klanten in alle toepassingsgebieden van het aanbrengen van wandtegels en vloertegels met tegellijm, primers en egalisaties op speciaal dekvloeren, reparatiematerialen en parketlijmen. Onder deel van het productieproces is het beheersen van de impact op het milieu zodat het bedrijf een compleet assortiment van producten biedt met zeer emissiearme producten. Het succes van Schonox tegellijm voor alle soorten tegels is het resultaat van een duidelijke focus op kwaliteit, accurate marktmonitoring en intensieve communicatie met de doelgroep: Bij de ontwikkeling van chemische bouwproducten en de daarbij behorende testen wordt dan ook gebruik gemaakt van professionele vakmensen.

De innovatieve systeemoplossingen en producten van Schonox doelen altijd op het gemakkelijker maken van het dagelijkse werk in de sector bouw en renovatie. Maar ook sneller en met gebruik van minder materialen wordt bij het aanbrengen van tegels de verspilling geminimaliseerd. Met doordachte details en de continue optimalisering van de verwerkingseigenschappen, wil het bedrijf ambachtslieden in staat stellen om efficiënter en daardoor winstgevender te werken met oog voor kwaliteit en het milieu. Natuurlijk speelt ook kwaliteit hierbij een grote rol, de ontwikkeling op het gebied van tegels voor vloer en wand vraagt steeds meer van de tegellijm en voegmiddelen.

Uitgebreide diensten en advies

Schonox is, met haar producten voor de professionele bouwomgeving, een premium leverancier – niet alleen door de gemakkelijke verwerking en hoge kwaliteit, maar ook door het uitgebreide servicepakket in ondersteuning en advies. Bijvoorbeeld, de bevoegde technische sales consultant die ondersteuning levert bij juiste producten selecteren voor lokale projecten en de meest geschikte oplossingen kan opgeven. Bovendien kan snel en gemakkelijk de servicehotline worden gebeld waar specialisten vragen over het gebruik van de tegellijm en voegsel voor wandtegels en vloertegels beantwoorden. Een modern distributiecentrum zorgt ervoor dat er geen knelpunten ontstaan in de toevoer op de bouwplaats of in het magazine van de groothandel. Intensieve seminars en adviesdiensten voor retail en groothandels completeren de dienstverlening.

Met progressieve ideeën, hoge kwaliteitsnormen, innovatieve producten voor professionals en nauwe banden met professionele ambachtelijke bedrijven en de handelskanalen maakt dit bedrijf het verschil. Voordelen die helpen om de Schonox tegellijm voor vloertegels en wandtegels een unieke plek in de markt kan geven. Het enthousiasme van de professionele gebruiker voor Schonox producten toont aan dat deze belofte wordt nagekomen en dit leidt dan ook naar succes.

Meer informatie over badkamer ideeën met tegels op sani-bouw.nl.