Uncategorized

Slaapkamertrends voor 2017


2017 is in aantocht en daarbij horen een aantal spetterende slaapkamertrends. Misschien heb je verhuisplannen of ga je een flinke verbouwing tegemoet in het nieuwe jaar. Om je daarbij wat te helpen en te inspireren, hebben we een aantal slaapkamertrends voor je op een rijtje gezet.

Rust door kleuren

De slaapkamer is natuurlijk de perfecte plek om tot rust te komen in huis. Hier slaap en ontspan je iedere dag! Het is dus belangrijk om deze ruimte lekker rustig te houden, zodat je jezelf daar fijn kunt terugtrekken. Het is een ruimte om trots op te kunnen zijn en die je stijlvol kunt inrichten geheel naar je eigen smaak. Door de juiste kleurencombinaties te kiezen, behoudt je rust in de ruimte. Belangrijk dus! Maak van één kleur een basiskleur en combineer deze met rustige bijpassende tinten. Daarnaast is wit ook altijd een goede kleur om als ondergrond te gebruiken.

Natuurlijke materialen

Een slaapkamer krijgt meer rust wanneer je gebruik maakt van natuurlijke kleuren, materialen en elementen. Kies bijvoorbeeld voor rieten of houten accessoires. Je hebt tegenwoordig hele toffe rieten meubels en woonitems. Daarnaast is een houten vloer natuurlijk een echte klassieker, maar wel een pareltje. Of, wat je tegenwoordig ook veel ziet zijn marmeren elementen, of beton. Gebruik deze elementen en creëer rust.

De vloer doortrekken op de muur

Dit is de absolute trend van 2017, een houten vloer doortrekken naar de muur. Optisch gezien heb je zo een veel ruimere slaapkamer. Prachtig om meer ruimte te creëren, waardoor je automatisch ook meer rust krijgt. En meer rust betekent een betere nachtrust. Heerlijk!

Zijn het trends waar je blij van wordt? Laat je adviseren voor een mooie, trendy slaapkamer en ga aan de slag!