Lekker wonen

Shutters

Shutters zijn een trend op het gebied van raamdecoratie. Ze komen steeds vaker terug in het interieur van tegenwoordig. Bent u op zoek naar raamdecoratie om uw huis sfeervol te maken? Dan zijn shutters een goede keuze! Want shutters zijn een vorm van raamdecoratie en zonwering in één. Door de houten luiken met horizontale lamellen kunt u de raamdecoratie naar wens verstellen. Zo kunt u altijd uw lichtinval en uw privacy reguleren. Shutters zijn geschikt voor elk interieur. Van landelijk of industrieel of van vintage tot modern, het geeft een extra touch aan uw interieur. En met de persoonlijke aandacht en advies op maat van Van Eyck, nemen ze u mee in de sfeervolle wereld van raamdecoratie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder en wie weet wat ze voor u kunnen betekenen.

Van Eyck Shutters

Bij Van Eyck Shutters ben je aan het goede adres voor de beste raamdecoratie. De shutters worden op maat gemaakt, zodat ze geheel aan uw wensen voldoen. Hiervoor heeft u tal van mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, verschillen maten, twee soorten bedieningen en twee keuzes voor scharnieren. Wilt u bijvoorbeeld liever geen scharnieren in het zicht? Dan kunnen deze in het frame van de shutters worden weggewerkt. U leest het, genoeg mogelijkheden zodat de shutters goed passen in uw interieur.

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Van Eyck Shutters? Dan komen de adviseurs graag bij u langs om de materialen en keuzemogelijkheden te bekijken. Zij voorzien u graag van informatie en van uitgebreid advies. Zo kunnen ze een goed interieuradvies maken, zodat de raamdecoratie helemaal in uw huis past. U ontvangt altijd een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt ook altijd lansgaan voor een vrijblijvend adviesgesprek, om te kijken of shutters geschikt zijn voor uw stijl en interieur. En als u gekozen hebt voor Van Eyck, dan profiteert je van 5 jaar garantie. Want bij hen staat de klant centraal en streven ze naar optimale klanttevredenheid. Ze zeggen niet voor niks: “we zijn pas tevreden als u tevreden bent”.