Lekker wonen

Lekker wonen doe je met een fijne meubelomgeving

Je meubels zijn even belangrijk als je woning als het gaat om lekker wonen. Zorg er daarom voor dat al je meubels bij jou passen, van de grootste kast tot het kleinste bijzettafeltje. Neem nu bijvoorbeeld Tv-meubelen. Ook deze soort kasten zijn een belangrijk onderdeel van je interieur. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij Goossenswonen.be en laat je inspireren. Wij zochten voor jou alvast de verschillende mogelijkheden.

Welke stijl kies jij?

Je tv-meubelen of -kast kies je natuurlijk in dezelfde stijl als je andere meubelen. Je laat ze aansluiten bij de look van je woning. Er bestaan strakke witte tv-meubels met laden en kastdeurtjes zonder handvaten. Dit geeft een nog strakkere look aan je leefruimte. Kies je voor hout voor bijvoorbeeld je landelijke woning? Dan heb je keuze tussen heel licht, goudbruin of heel donker hout. Voor je Scandinavisch interieur heb je de mogelijkheid om wit met hout te combineren. Zo past het perfect bij andere elementen in je woninginrichting. Of ga je voor stoer? Ook dat kan met tv-meubelen. Combineer dan bijvoorbeeld hout met robuust metaal. Met een tv-meubel met afgeronde hoeken en fijne pootjes ga je eerder de nostalgische of vintage toer op.

Een design op jouw maat

Elk tv-meubel is anders. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoge tv-kast waarin je je tv-toestel kunt opbergen. Kies je voor een laag model? Dan kun je een breed meubel kiezen waarop je nog andere spullen dan je tv kwijt kan: een mooi kunstwerkje, een tv-lampje of een prachtige vaas met bloemen bijvoorbeeld. Uiteraard kun je ook kiezen voor een tv-meubel dat de breedte van je tv-toestel heeft. Denk ook aan de pootjes. Vind je poten onder je kast mooier? Of vind je een kast zonder poten makkelijker omdat je er niet hoeft onder te poetsen? Bekijk ook details zoals handgrepen: kies je voor een kast zonder, of met fijne of juist ruwe handgrepen? Wil je nog extra bergruimte? Dan kun je je tv-meubel aanvullen met een hangelement.

Ook al gaat het om een relatief kleine kast, het is toch het overwegen waard welke stijl en vorm je kiest. Maak het gezellig door een tv-meubel te kiezen met de perfecte uitstraling.