Lekker wonen

PVC vloer, waterbestendig

PVC vloer: een vloer met veel voordeel!

In de loop der tijd is de vraag naar PVC vloeren sterk gegroeid. Steeds meer mensen ervaren het gemak van PVC vloeren en zien dat de hout/steen prints steeds realistischer ogen en voelen. Naast het feit dat deze kunststofvloeren realistisch en makkelijk zijn, zijn ze ook erg geluiddempend, ideaal voor appartementen dus.

Veel aanbod

Er zijn veel verschillende soorten PVC vloeren te vinden in veel verschillende kleuren en patronen. Voor iedere type woning is er wel zo’n mooie PVC vloer. Dat komt natuurlijk goed uit, want een vloer is een sterk bepalende factor voor de sfeer in uw interieur.

Een kopje koffie over uw vloer, en nu?

Veel mensen overkomt het: een kopje koffie of ander drinken over de vloer. Wanneer u een massief houten parketvloer heeft, is dit erg schrikken. Mensen met een PVC vloer kunnen rustig blijven en de koffie met alle gemak verwijderen.

Wél duurder dan de gemiddelde laminaatvloer

Een PVC vloer is over het algemeen duurder dan een PVC vloer, dat dan weer wel. Maar als u de voordelen- en nadelen wegstreept tegenover alle andere soorten vloeren, dan is PVC de enige echte winnaar. Bent u een echte fan van een “echte” houtenvloer? Dan begrijpen we dat u de voordelen van een PVC vloer negeert. Hoewel een PVC vloer steeds “natuurlijker” wordt, zal een parketvloer immers nooit ongeëvenaard worden.