Tuinen

Plantenbakken die jouw buitenruimte afmaken

Ben jij op zoek naar de finishing touch van jouw tuin, balkon of (dak)terras? Door middel van het neerzetten van plantenbakken creƫer je extra sfeer. Daarnaast kun je aan de hand van de verschillende planten en bloemen in de plantenbakken veel kleur toevoegen. Plantenbakken zorgen voor een mooie vrolijke eyecatcher in jouw tuin. Onmisbaar dus! De plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Je leest er meer over in deze blog.

Plantenbakken voor ieder woonstijl

Plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, vormen, maten en stijlen. Zo is voor elke smaak en stijl wel een geschikte planten bak te vinden. Hou je van een landelijke stijl? Kies dan voor een hardhouten plantenbak. Wil jij je tuin, woonkamer of balkon voorzien van een moderne touch? Kies dan voor een aluminium of polyester planten bak. Plantenbakken zijn van diverse materialen gemaakt. Ieder materiaal heeft zo weer zijn eigen kenmerken. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  • Verzinkte plantenbakken, Robuust en super sterk. Verzinkte plantenbakken hebben sterke zinklaag (Old Look). Ideaal als boombak en toegepast in openbare ruimte en tuin.
  • Hoogglans plantenbakken, de hoogglans plantenbakken hebben een echte design uitstraling.
  • Polyester plantenbakken, de grote polyester plantenbakken zijn ideaal voor de moderne tuin en dakterras. 
  • Cortenstaal plantenbakken, cortenstaal is een unieke staalsoort die de grote plantenbakken een rustieke uitstraling geeft.
  • Verlichte plantenbakken, ook ‘s avonds kunt u genieten van uw plantenbakken. De plantenbakken met verlichting zijn leverbaar in diverse formaten en vormen.
  • Houten plantenbakken, de grote houten plantenbakken passen perfect in iedere tuin. Het duurzame hardhout heeft een warme uitstraling.
  • Aluminium plantenbakken, aluminium plantenbakken geven uw tuin of terras een moderne uitstraling. 
  • Kunststof plantenbakken, grote kunststof plantenbakken en plantenbakken zijn echte blikvangers door hun formaat en opvallende kleuren

Tuinvoordeel

Wil je meer inspiratie opdoen over de plantenbakken van de diverse materialen? Neem snel een kijkje op de website www.tuinvoordeel.eu

Vragen over het onderhoud van de plantenbakken of welke plantenbak er het beste bij je past? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice van Tuinvoordeel en zij kunnen je goed adviseren over de keuze voor de juiste plantenbakken.