Lekker wonen

Twijfel jij over een pvc vloer? Lees dan deze blog

Het klinkt misschien ongelooflijk, maar feit is dat je voor een nieuwe vloer echt geen fortuin hoeft te betalen. Met een pvc vloer krijg je een betaalbare, mooie en onderhoudsvriendelijke vloer die perfect past bij jouw interieur. Niet voor niets is de pvc vloer op dit moment de meest populaire vloer onder huiseigenaren. De veelzijdigheid en het gemak van een pvc vloer maakt deze vloer tot een hele slimme investering. 

Tegelvloer zonder natuursteen

Met pvc vloeren kun je ook de look van een tegelvloer bereiken. Zo heb je pvc tegels die identiek zijn aan de uitstraling van bijvoorbeeld leisteen of beton. Toch zijn de kosten van pvc aanzienlijk lager dan die van een echte tegelvloer. Dit maakt een pvc vloer dan ook tot een populair alternatief voor tegelvloeren.

Voordelen van een pvc vloer 

Pvc vloeren hebben een paar zeer aantrekkelijke voordelen ten opzichte van andere vloeren. Denk bijvoorbeeld aan een geluiddempende werking, het is kleurvast, het is onderhoudsvriendelijk en duurzaam, geschikt voor vloerverwarming en het is warm en comfortabel.

Gemakkelijk te leggen 

Een ander voordeel van de pvc vloer is de eenvoudige installatie. Zo kun je ervoor kiezen om voor klik-pvc te gaan of voor een pvc vloer die vastgelijmd wordt op de ondervloer. Op die manier heb je de mogelijkheid om voor een optie te kiezen die geschikt is voor jouw woning. Laat je adviseren over de beste optie voor jou en ga aan de slag!

Houtlook pvc

Houtlook pvc is misschien wel de meest populaire variant op dit moment. Deze pvc vloeren zijn namelijk nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden maar zijn wel aanzienlijk goedkoper in de aanschaf. Daarnaast is ook het onderhoud gemakkelijker en de plaatsing van de vloer sneller en eenvoudiger. Met een houtlook pvc vloer kun je bovendien ieder patroon creëren; van visgraat tot brede planken – kies een patroon dat past bij jouw woonstijl. 

Wil je ook een pvc vloer in huis? 

Met een pvc vloer kun je alle kanten op en ben je voorzien van een betaalbare en stijlvolle vloerbedekking. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een pvc vloer of heb je advies nodig voor de beste optie voor jou? Ga dan naar vloerenspecialist Stile Floors. Deze experts kunnen je voorzien van passend advies en de hoogste kwaliteit vloeren.