Lekker wonen

Op zoek naar een goedkope tv beugel?


Als je op zoek gaat naar een goedkope tv beugel, moet je wel weten waar je aan moet denken. Want een goedkope tv beugel die het gewicht van je tv niet aankan zal je niet verder helpen. Goedkoop kan dan duurkoop zijn.

Zorg dat je weet wat je koopt

Bij LCDwandbeugels.nl wordt niet geheimzinnig gedaan over de kwaliteit van de ophangbeugels die ze verkopen, simpelweg omdat er geen slechte op de schappen komen. Bij iedere tv beugel vind je uitgebreide informatie over de capaciteit, de afmetingen en voor welke tv’s hij geschikt is. Zo vind je altijd een goede én goedkope tv beugel die past bij jouw tv en bij jouw situatie.

Kom je er niet uit? Dat is bij LCDwandbeugel.nl geen enkel probleem. Ze beantwoorden graag en snel al je vragen en geven deskundig advies. Je kunt daarvoor bellen of een e-mail sturen.

Waarom een tv beugel?

Vroeger stonden alle tv’s op een dressoir of een apart tv-meubel. Een tv was toen nog een flinke, diepe kast, die een stevige ondergrond nodig had om op te rusten. Na de intrede van de LCD televisie werden de toestellen steeds slanker en lichter, waardoor ze met een beugel aan de muur gehangen kunnen worden. Dat spaart een hoop ruimte, en dus voordelen. We sommen de verschillende mogelijkheden voor je op:

  • Je kunt je tv vast aan de muur bevestigen met eenvoudige ophangbeugel. De tv zit dan strak tegen de muur, maar je kunt hem niet bewegen.
  • Je kunt ook kiezen voor een kantelbare beugel, waarmee je de kijkhoek van je tv optimaal kunt instellen.
  • En er is nog de draaibare beugel. Daarmee kun je letterlijk alle kanten op: je kunt de kijkhoek instellen en ook de kijkrichting.

Behalve deze drie hoofdgroepen zijn er nog speciale versies, zoals verticaal verschuifbare beugels en beugels met een uitzetarm. Ook zijn er plafondbeugels en vloerstandaards. Bepaal zelf wat je wilt en bepaal dan op de website welke beugel aan jouw wensen voldoet. Kom je er niet uit? Vraag dan gerust advies.

Eenvoudig te bevestigen

Als je weet welke beugel je wilt kun je hem direct bestellen via LCDwandbeugels.nl. Dan weet je dat de kwaliteit goed is en dat je niet te veel betaalt. Bovendien krijg je die goedkope tv beugel snel en helemaal voorgemonteerd thuis. Dat maakt het bevestigen extra eenvoudig. Dus voor een goede en goedkope tv beugel om je tv te bevestigen weet je nu waar je moet zijn.