Lekker wonen

Nieuwe antislip traptape is een hit! 


Iedereen zet veiligheid op de eerste plaats, zeker als het aankomt op dingen in je woning. Echter in de praktijk doen we vrij weinig om de veiligheid te verbeteren in onze leefruimtes. Meer en meer mensen spreken over deze antislip traptape. Dat antislip iets super handig is, dat wisten we al. We gebruiken antislip technologie overal dagdagelijks! Schoenen hebben vaak een anti-slip zool of hiel, niet abnormaal in ons natte en wisselvallige klimaat. Ook dingen zoals een simpele douche of bad mat heeft vaak een vorm van antislip. Antislip is een speciale techniek die ontworpen is om wrijving of glijden te voorkomen tussen 2 objecten. 

Een tape is makkelijk aan te brengen en te verwijderen! 

Het handige aan een antislip trap tape is dat het enorm gemakkelijk is aan te breng en/of te verwijderen. 

Je hebt geen zware of duur gereedschap nodig, installeer in seconden! Tevens, is het ook niet lelijk, een klein beetje tape of een strookje tape past zo op je stijlvolle trap! Antislip kan over tijd een beetje slijten of vervagen daarom is het erg makkelijk om deze dan binnen de minuten te vervangen of te verwijderen. En met een tape heb je geen vieze lijmresten of siliconenresten. 

Perfect dus voor in je woning maar ook in professionele ruimtes zoals keukens of cafetaria’s. 

Vaak heb je ook helemaal niet veel tape nodig om je trap af te plakken dus valt de prijs van de tape die je nodig hebt erg mee!

Het wordt al overal gebruikt! 

Als je ooit een professionele garage of werkplaats binnengestapt bent, heb je het ongetwijfeld wel eens gezien. Elke trap of opstapje heeft een beetje antislip tape als boord. 

Meestal is dit omdat er daar vaak olie gebruikt wordt, die je gemakkelijk laat uitglijden. 

Maar het is ook onmisbaar in huis! Wat antislip tape bij dat keuken opstapje of trapje? Je zou zomaar eens kunnen uitglijden door wat water of vocht!

Onmisbaar om in huis te hebben! 

Het handige aan antislip tape is dat je het niet perse hoeft te gebruiken op een trap of waarvoor deze geadverteerd wordt, je kan ze gewoon gebruiken waarvoor jij die nodig hebt.

Heb je die ene stoel of tafel die wegglijdt of die wat wiebeld? Plak wat tape, en klaar! 

Deze tape is onmisbaar om in huis te hebben of in je gereedschapskist mee te hebben. 

Het kan en zal altijd wel eens goed van pas komen!