Lekker wonen

Mooie bescherming voor je auto in de stijl die bij je huis past

Carports zijn een ideale manier om uw wagen te beschermen en zo een langere levensduur te geven. De carports van Tuinmaximaal sluiten bovendien heel mooi aan bij de stijl van uw huis. Ze hebben strakke lijnen en een discrete vormgeving, waardoor ze zowel bij klassieke, landelijke of moderne woningen passen. Tevens zijn ze zeer budgetvriendelijk.

Waarom kiezen voor een carport?

Zowel in de zomer als in de winter is het beter om uw wagen een beschutte plaats te geven. Bladeren, regen, sneeuw en overdadig UV-licht zijn nadelig voor uw auto. U kunt natuurlijk een garage voorzien in uw nieuwbouw woning of u kunt later een garage aanbouwen. Toch is het niet altijd nodig om zo’n groot budget te besteden. Met een carport heeft u al voor relatief weinig geld een degelijke overkapping om uw wagen te beschermen. Een carport is ook snel geplaatst en vraagt weinig onderhoud. Een bijkomend voordeel van een carport is dat het uw huis gegarandeerd een meerwaarde geeft. Uw huis krijgt een extra cachet en straalt allure uit.

Voor welke carport kiest u?

Carports zijn er in alle stijlen en in verschillende kleuren. De aluminium frames, zoals bij de carports van Tuinmaximaal, zijn zeer stevig en het makkelijkst in onderhoud. De poedercoat afwerking maakt het aluminium extra duurzaam. Daarnaast kunt u kiezen tussen glazen of een polycarbonaat dakbedekking. Beide hebben voor- en nadelen, maar in elk geval zijn deze materialen van hoge kwaliteit. U hoeft dan enkel nog de grootte te bepalen. Bedenk goed wat u er precies onder kwijt wilt. Uiteraard kunnen carports ook dienen om de camper of een boot te beschermen. Ook dat kan: u heeft keuze tussen verschillende afmetingen zodat uw carport volledig aan uw eisen voldoet.

Carports: een aanbouw met veel mogelijkheden

De hedendaagse carports zijn van uitstekende kwaliteit. Daardoor heeft u hier jaren lang geniet van. Ze zijn bijvoorbeeld ook handig als u extra gasten krijgt voor een tuinfeest. Onder de carport is uw feestje veilig voor de regen. Of u kunt extra plaats voorzien voor een launge, een buitenbar of een speelhoekje voor de kinderen. Eens men een carport heeft, wil men deze niet meer missen!