Lekker wonen

Mooie alternatieven voor een TV meubel

Wil je ook een keer je hele interieur veranderen? Of wil je een andere sfeer in de woonkamer aanbrengen? Dan zijn er een aantal zaken die je kunt aanpassen. Zeker wanneer je een moderne uitstraling wilt creëren is het belangrijk om ruimte te maken in je woonkamer en te werken met strakke lijnen en geometrische vormen. Heb je een tv in je woonkamer? Denk dan eens na over de alternatieven van een tv meubel. Een tv meubel neemt namelijk veel ruimte in en kan vrij log overkomen. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een design tv standaard ter vervanging van een tv meubel? Dat levert je veel ruimte op en je kamer ziet er direct een stuk moderner uit.

Aantrekkelijk voordelen van een design tv standaard

Een design tv standaard is, zoals de naam ook al zegt, een standaard voor je tv. Het grote voordeel is dat je met een tv standaard veel ruimte bespaart. Je kamer oogt ruimer en je vloer is ineens een stuk leger. Dit is ideaal wanneer je een modern interieur wil creëren omdat ruimte en strakke lijnen daarin centraal staan. Met een design standaard kan je kabels van je tv eenvoudig verbergen en bovendien is de standaard verrijdbaar. Ideaal wanneer je geen tv meer wilt kijken en de tv uit het zicht wil plaatsen. Of wil je een keer tv kijken vanuit de keuken? Dan kan je de tv met de tv standaard simpel verplaatsen. Met een design tv standaard wordt je interieur direct een stuk moderner. Je tv neemt een strakke lijn aan waardoor het perfect in ieder interieur past. De standaarden zijn beschikbaar in meerdere afmetingen waardoor er voor iedere tv een perfecte standaard is.

Kies een screensaver als eyecatcher

Heb je een moderne tv? Schakel dan de screensaver in en kies een modern kunstwerk uit. Wanner je geen tv meer kijkt schakelt deze automatisch over naar de screensaver. Met een kunstwerk als screensaver heb je direct een eyecatcher in je woning hangen. Ideaal en heel modern. Creëer met een screensaver de ideale moderne sfeer in huis, zonder dat je zelf dure kunstwerken hoeft aan te schaffen. En het mooie is dat je je screensaver regelmatig kan wisselen zodat je altijd iets nieuws aan de muur hebt hangen.

Kies voor een rustig interieur

Dan staan ruimte, strakke lijnen en geometrische vormen centraal. Een groot tv meubel kan dan echt in de weg staan en past niet echt in een modern interieur. Kies liever voor een design tv meubel waarmee je ruimte creëert en direct je kabels wegwerkt. Bovendien is de tv eenvoudig te verplaatsen of op te bergen door de wieltjes die onder de tv standaard zijn geplaatst. En wil je het heel modern hebben? Kies dan voor een screensaver op je tv. Wanneer je gaat voor een modern kunstwerk heb je direct een echte eyecatcher aan de muur hangen. Wees dus slim en vervang je (logge) tv meubel voor een Tv standaard. Ideaal, simpel en zeer praktisch.