Woontrends

Hoe creëer je een modern interieur?

Ben je toe aan een nieuw interieur? Of betrek je een nieuwbouwwoning en moet je je hele interieur nog bepalen? Geef er dan eens een moderne twist aan. Een modern interieur heeft vaak strakke vormen en strakke lijnen wat veel rust en ruimte uitstraalt. Bovendien heeft een modern interieur een aantal eyecatchers aan de wanden hangen en wordt er veel gespeeld met moderne accessoires. Zo staan er weinig onnodige meubels en worden tv’s, speelgoed en andere losse elementen het liefst strak opgeborgen. Speelgoed, puzzels en andere losse elementen kan je natuurlijk eenvoudig in opbergmanden of opbergbakken plaatsen, maar met bijvoorbeeld een tv wordt dat een stuk lastiger. Toch zijn er een aantal mogelijkheden, zoals het plaatsen van een tv beugel waardoor de tv strak aan de muur wordt bevestigd. 

Zorg voor rust en ruimte

Een modern interieur klinkt natuurlijk hartstikke leuk, maar hoe creëer je nu zo’n interieur? Allereerst is het belangrijk om ruimte te creëren. Ga uit van kwaliteit meubelen en accessoires in plaats van kwantiteit. Rust en ruimte zijn belangrijk in een modern interieur, dus daar moet je ook de ruimte voor maten. Verder is het belangrijk om te kiezen voor strakke lijnen en geometrische vormen. Combineer de geometrische vormen eens met oude houten planken en je geeft er direct een modern industriële look aan. Verder is het bij een modern interieur belangrijk dat je kiest voor moderne LED verlichting en dat je de tv niet prominent in de kamer hebt staan. Hoe je dat kan doen? Heel eenvoudig, door een tv beugel te gebruiken k. 

Strak design met een tv beugel

Met het gebruik van een tv beugel geef je je moderne interieur een extra design boost. Zo bespaar je met een tv beugel veel ruimte en kan je de tv zo instellen dat je altijd vanuit een lage positie comfortabele positie tv kan kijken. Doordat de tv niet meer op een meubel of kast is geplaatst is er meer ruimte op de vloer. Dit geeft je woonkamer direct een veel ruimere uitstraling. Bovendien kan je de tv beugel 360 graden draaien en kan je de tv kantelen. Vanuit iedere positie kan je nu comfortabel tv kijken, zonder dat je de hele kast hoeft te verzetten. Dat is ook ideaal voor wanneer je vanuit je bed tv wilt gaan kijken en wil genieten van je vrije ochtend. Met een tv beugel kan je dus heel veel kanten op. Een tv beugel mag dan ook niet ontbreken, want  e je klaar met tv kijken dan hang je de tv eenvoudig strak tegen de muur. En wil je het helemaal modern? Kies dan voor een leuke screensaver zodat je direct een eyecatcher aan de muur hebt hangen.

Ook voor de slaapkamer

Wil je je slaapkamer opnieuw inrichten en wil je ook graag een moderne twist aanbrengen? Kies dan voor veel ruimte en strakke lijnen. Hou het simpel. Zorg er verder voor dat je tv niet op een meubel wordt geplaatst, maar kies voor tv beugel waarmee je de tv strak op de muur plaats. Dit is niet alleen comfortabel tv kijken, maar zorgt ook voor een moderne twist in je woonkamer.