Woontrends

Meubels op maat in betonlook


Wil je meubels op maat laten maken?

Soms wil je gewoon geen standaard meubels die je zo in een meubelzaak kunt kopen. Als je op zoek bent naar meubels op maat in betonlook, heb je bij bepaalde meubelmakers in betonlook goede mogelijkheden om naar eigen ontwerp een meubel op maat te laten maken.

Betonlook meubels zijn trendy

De zeer trendy betonlook meubels zijn tegenwoordig erg gewild en passen ook in verschillende interieurs die industrieel of landelijk zijn ingericht. Deze meubels hebben diverse voordelen en niet in de laatste plaats omdat ze modern  zijn en er verschillende meubels mee gemaakt kunnen worden. Deze meubelstijl is een leuke combinatie van trendy, industrieel en zeker in combinatie met hout en natuurlijke materialen.

Wat zijn de voordelen van betonlook meubels op maat?

Wij leggen je graag uit wat de voordelen zijn van betonlookmeubels op maat:

 • Makkelijk in onderhoud
  Betonlook meubels zijn makkelijk in onderhoud. Valt er een glas om of wordt er geknoeid, kun je een betonnen tafel met een vochtig doekje zo weer schoonmaken. Mensen die een voorkeur hebben voor onderhoudsarme meubels, maken met betonlook meubels een goede keuze. Teakhouten meubels bijvoorbeeld vragen veel meer onderhoud, aangezien je hier een speciaal reinigingsmiddel voor nodig bent en je het teakhout regelmatig moet behandelen met teakhout olie.
 • Zowel voor binnen interieur als buiten interieur
  Betonlook meubels op maat kunnen zowel voor het binnen interieur als buiten interieur worden gemaakt. Heb je bijvoorbeeld een mooie antraciet betonlook eettafel, dan kan een meubelmaker hiervan een grotere of juist kleinere maken voor op je terras. Op deze manier kun je meubels op maat laten maken, waarbij je woningstijl overal weer terugkomt en eenheid uitstraalt.
 • Goed te combineren met andere meubels
  Betonlook meubels zijn altijd goed te combineren met verschillende woningstijlen. Je hoeft niet alles strak te hebben, want als je bijvoorbeeld een betonlook tv meubel op maat hebt laten maken, kun je dit mooi combineren met hout, stenen kruiken of natuurlijke accessoires. Met een landelijke en industriële stijl kun je juist hele leuke combinaties maken met betonlook, hout en zachte materialen.
 • Jarenlang plezier van je betonlook meubels
  Doordat betonlook meubels zo robuust, stevig en degelijk zijn, gaan ze ook jarenlang mee. Kies jij dus voor een interieur met betonlook meubels op maat, dan weet je zeker dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Door te variëren  met verschillende woning accessoires, kleuren en materialen, kun je altijd met bepaalde accessoires weer een iets andere look aan je industriële interieur geven.

 

Meubels op maat zijn dus best interessant


Zeker, meubels op maat in betonlook zijn interessant en zeker de moeite waard om te overwegen als je kiest voor een modern interieur. Juist door de voordelen die deze meubels bieden, zit je de komende jaren helemaal goed.  Je hoeft dus niet te twijfelen of betonlook meubels wel bij je passen, want je kunt ze in diverse kleuren, afmetingen en ontwerpen krijgen.