Lekker wonen

Make over van je hal

Af en toe is het nodig om eens je huis aan te pakken. Daarbij is je hal een een belangrijke ruimte die je niet over het hoofd mag zien. Hoe pak je deze aan en wat is nou eigenlijk geschikt voor deze ruimte? Hier vind je enkele makkelijke tips waar je al verandering mee kunt maken.

Deel de kapstokken handig in

Je jassen wil je natuurlijk elke dag makkelijk ophangen en dit moet ook praktisch zijn. Kies dus bij een verandering van je hal niet meteen voor de meest luxueuze kapstokken die eigenlijk te groot zijn. Bij een kleinere ruimte kan je juist handig gebruik maken van kapstokken die je aan de muur hangt. Je kunt zelf creatief aan de slag met designs om zo een unieke uitstraling te geven.

Leuke meubels

Als je de ruimte hebt, kan je ervoor kiezen om leuke meubels in de hal te plaatsen. Deze kunnen meerdere functies hebben: je kunt er spullen op plaatsen of juist gebruiken om allerlei spullen in te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan een schoenenkast waar je mooi jouw schoen in kunt bewaren in plaats van dat het rondslingert. Je kunt ook zelf aan de slag met het bouwen van meubels van bijvoorbeeld hout voor een echte unieke toevoeging aan je interieur. Zo kan je Dewalt gereedschap online kopen om met jouw hal aan de slag te gaan met goede apparatuur.

Aankleding

Ook kan je door slim gebruik te maken van accessoires meer uit je ruimte halen. Een spiegel kan zo het idee geven dat de ruimte groter is. Hang daarbij een leuke poster, klok of wat jij mooi vindt op om zo een sfeervolle ruimte te maken waarin iedereen welkom is. Ook het toevoegen van een leuk vloerkleed kan al enorm helpen. Doe inspiratie op bij de woonzaken om zo er achter te komen welke trends helemaal bij jou en jouw huis passen.