Lekker wonen

Lekker wonen in een prefabwoning


Wilt u extra woonruimte aan uw woning toevoegen? Of bent u van plan om een nieuwe woning te laten bouwen? Dan kunt u ook kiezen voor een prefabwoning. Dit is dé oplossing in deze tijd. Hierin kunt u lekker wonen. Voor een prefabwoning bent u bij www.prefabwoning.net bent u helemaal op de juiste plek. Als aannemersbedrijf beschikken wij over een jarenlange ervaring. Ons bedrijf is gespecialiseerd in diverse bouwmethodes, zoals prefab houtskeletbouw en het bouwen van stalen zeecontainers.

Gespecialiseerd in prefabricageprefabwoning

Prefabwoning.net is gespecialiseerd in prefabricage. Wij prefabriceren elementen tot een bouwpakket. Op de locatie bouwen we hier weer een woning, tuinhuis of aanleunwoning van.

Ontdek de voordelen van prefab

Prefab biedt u tal van voordelen. Zo heeft u haast geen last van bouwoverlast. Daarnaast kunt u uw eigen ideale woning helemaal zelf ontwerpen. Dit komt, omdat u zelf kunt bepalen welke kleuren en details er worden gebruikt en op welke wijze uw woning wordt afgewerkt. Dankzij deze voordelen kunt u dan ook lekker wonen in uw zelf ontworpen prefabwoning.

Snel lekker wonen in uw nieuwe woning

Als u ons inschakelt voor het bouwen van een prefabwoning dan stellen wij, naar aanleiding van uw wensen, een ontwerp voor u op. Wanneer u hiermee akkoord gaat, fabriceren wij de materialen. Vervolgens wordt uw woning op het bouwkavel geplaatst. Wij maken veel gebruik van vaste geprepareerde elementen. Hierdoor kunnen wij uw nieuwe woning binnen enkele dagen bouwen. Iets dat u veel geld en tijd bespaart. U kunt al snel lekker wonen in uw nieuwe woning.

Veiligheid staat voorop

Bij prefabwoningen.net staat veiligheid voorop. U bent er dan ook zeker van dat uw nieuwe woning op een stabiele en veilige wijze wordt gebouwd. Hiermee wordt het risico op ongevallen flink verkleind. Wij werken dan ook enkel met ervaren bouwvakkers die over de juiste diploma’s beschikken. Zo zijn deze allemaal in het bezit van een VCA diploma. Dit diploma hebben ze behaald tijdens een erkende VCA cursus. Het leidinggevend personeel is zelfs in het bezit van een VCA VOL diploma. Dit staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Het andere personeel beschikt over een diploma Basisveiligheid VCA.

Prefawoningen.net heeft meer dan dertig jaar ervaring met het bouwen van prefab-woningen. Wij bouwen uw nieuwe woning dan ook op een professionele wijze. Als u een prefab-woning wilt laten bouwen dan raden wij u dan ook aan om ons hiervoor in te schakelen. Onze werknemers beschikken allemaal over een ruime ervaring en een VCA-certificaat. Hiervoor hebben ze een VCA-cursus gevolgd. Dankzij deze cursus weten dan ook hoe ze op een veilige wijze uw woning moeten bouwen.

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar? Kijk dan op www.premiumhousing.nl.