Lekker wonen

Lekker slapen met een raamhor


In de warmere maanden kan een goede nachtrust er soms bij inschieten. Eigenlijk wil je het raam graag open laten staan, maar het nadeel daarvan is dat er dan insecten binnenkomen. Muggen en vliegen kunnen dan de nachtrust behoorlijk verstoren. Het raam dicht laten is ook geen optie. Dan is een raamhor de ideale oplossing.

Waarom een raamhor?

Naast het storende gezoem ‘s nachts, zijn insecten eigenlijk nooit een welkom gezelschap. Je vindt ze terug in je spullen en sommige insecten zoals muggen en wespen, kunnen steken. Zelfs lieveheersbeestjes kunnen van tijd tot tijd een plaag zijn. Een hor biedt rust; je kan zonder zorgen je raam openlaten. Ook voor de hygiëne is dit prettig, want insecten dragen bacteriën met zich mee.

Verschillende soorten horren

Wil je graag een hordeur of zie je voordelen in een inzethor? Hieronder vind je de verschillende typen horren met een korte toelichting.

  • Een inzethor kan je op elk gewenst moment gebruiken en weer verwijderen. Deze is zeer eenvoudig te monteren.
  • Een plissé raamhor staat bekend om de prettige bediening. Open dit hor eenvoudig van links naar rechts zonder dat hij open kan schieten.
  • Een klemhor is eenvoudig te monteren. Je kan alle standen van je draai – of kiepraam blijven gebruiken.
  • De rolhor is geschikt voor draai, schuif, dak en kiep – ramen. Het gaas is extra stevig en kindvriendelijk.
  • De plissé hordeuren zijn passend te maken voor elke deur. Ideaal om de woning te laten luchten na een hete zomerdag.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een hor te vinden dat aan je wensen voldoet.

Eenvoudig monteren

Een raamhor van Creon is eenvoudig te monteren door het praktische klemsysteem. Het is handig dat je zo de horren in de wintermaanden op kan bergen. Zo blijven ze goed schoon.

Bij ieder type raamhor van Creon vind je overzichtelijke instructies voor het inmeten en monteren.

Bestellen bij Creon

Als je bestelt bij Creon, mag je een hoge kwaliteit voor een lage prijs verwachten. Ontdek bij Creon jouw ideale maatwerk en bereken vooraf online de prijs. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan. Vragen of twijfels? Bel dan gerust. Aan de slag!