Lekker wonen

Kies het juiste verpakkingsmateriaal

Naast het kiezen van verzenddozen voor uw goederen, is het van belang dat u het juiste verpakkingsmateriaal gebruikt. Verpakkingsmateriaal zorgt ervoor dat uw goederen niet beschadigen. Zo zorgen bijvoorbeeld bubbeltjesfolie en luchtkussenfolie ervoor dat uw producten niet kapot gaan wanneer die worden aangestoten. U leest meer over verschillende soorten verpakkingsmateriaal in dit blog.

Het meest bekende verpakkingsmateriaal 

Het meest bekende verpakkingsmateriaal is natuurlijk kartonnen dozen. Wilt u kartonnen dozen bestellen om uw producten te versturen? Laat u dan informeren in de verschillende soorten. De meest verkochte kartonnen dozen zijn de enkelgolfs kartonnen vouwdozen. Deze dozen zijn verkrijgbaar met een witte en bruine buitenkant. Ze zijn leverbaar in veel verschillende formaten, laat u daarom goed informeren. U wilt natuurlijk niet een te kleine doos bestellen, maar een te grote doos biedt ook nadelen. Uw pakketten nemen daardoor meer ruimte in beslag dan wat nodig is. Daarnaast moeten deze dozen worden dichtgemaakt door middel van tape. 

Kartonnen dozen bedrukken 

Om uw kartonnen verzenddozen wat op te leuken, kunt u ervoor kiezen om deze dozen te bedrukken. Hierdoor zijn ze te gebruiken als super goed reclamemiddel voor uw webshop. Denk maar eens na over alle mensen die in aanraking komen met uw pakket. Van postsorteerders, tot de bezorger als eindklant. Uw gepersonaliseerde verzenddoos legt een hele reis af!

Noppenfolie 

We hadden het net al kort over folie, zoals noppenfolie. Noppenfolie wordt ook wel bubbeltjesfolie of luchtkussenfolie genoemd. Er zijn veel soorten verkrijgbaar. Bij uw keuze voor noppenfolie is het raadzaam om te kijken naar de verschillen tussen budgetfolie en gewone folie. Budgetfolie kan in negen van de tien keer worden gebruikt. Kijk voor de zekerheid altijd even naar de specificaties, zodat u bent verzekerd de juiste verpakkingsmaterialen te bestellen!

Direct online verpakkingsmateriaal bestellen?

Wilt u direct online uw verpakkingsmateriaal bestellen? Dat is mogelijk bij Rotimshop! Rotimshop is gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal, waaronder dozen, tassen en etiketten. U bestelt uw producten eenvoudig in de webshop. Bovendien kunt u deze producten personaliseren, door voor bedrukking te kiezen. Neem een kijkje op Rotimshop en ontdek de mogelijkheden.