Lekker wonen

Bankstel kopen bij UrbanSofa


Is het tijd voor een nieuwe bank? Een bankstel kopen is niet een dagelijkse bezigheid. Je wilt zeker zijn dat je een goede kwaliteitsbank koopt en daarnaast moet deze ook nog eens perfect in jouw interieur staan. Gelukkig hoef jij het internet niet verder af te struinen. Bij UrbanSofa ben je zeker van kwaliteit en vind je altijd jouw droombank! Je kunt iedere bank namelijk helemaal naar wens personaliseren! 

Zelf je bank samenstellen

De collectie van UrbanSofa bestaat uit veel verschillende modellen banken. Of je nu een bankstel zoekt voor een landelijk of modern interieur, je vindt het allemaal! Vervolgens kun je de stof kiezen. De stoffencollectie bestaat uit maar liefst 200+ stoffen en ledersoorten. Keuze genoeg dus! Daarnaast zijn er nog vele andere opties, zoals het zitcomfort, de zitdiepte, de rugkussens en noem het maar op!

Kwaliteit

Ieder bankstel wordt helemaal met de hand gemaakt in de Europese fabriek van UrbanSofa. Het is handwerk en echt vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. In de fabriek spelen duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu een grote rol. Dat staat namelijk hoog in het vaandel bij UrbanSofa!

Scherp geprijsd

Wanneer je een bankstel gaat kopen, wil je natuurlijk niet de hoofdprijs neerleggen. Ondanks de hoge kwaliteit van UrbanSofa, kunnen zij hun meubels wel aanbieden tegen de scherpste prijs! Hoe dat kan? Ze laten kostbare schakels weg uit het proces. Ze doen bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen de bankstellen met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar het verkooppunt waar jij je bank hebt gekocht. Zo besparen ze niet alleen veel kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer.

Bankstellen bekijken

Je kunt de UrbanSofa bankstellen in het echt bekijken bij een van hun verkooppunten. Deze bevinden zich door het hele land, er is er dus ook altijd een bij jou in de buurt. Hier kun je jouw favoriete bank bekijken en uittesten. Daarnaast voorzien de medewerkers je graag van advies om jouw droombank samen te stellen!