Lekker wonen

HR++ Glas: alleen het beste voor uw huis!

HR++ biedt is het hoogst haalbare keurmerk voor glas en ramen. Daarnaast is dit soort glas geluidsisolerend wanneer deze als dubbele beglazing wordt gebruikt voor ramen. Daarnaast kan isolatieglas de warmteoverdracht naar buiten verminderen. Dit komt doordat isolatieglas uit twee of meer glasramen bestaat die worden omlijst door een isolerende, met lucht of gas gevulde, ruimte. De mogelijkheden met glas HR++ zijn eindeloos, zo wordt het onder andere toegepast in ramen en kozijnen in keukens, badkamers en dakkapellen.

Voorbereidingen

Om HR++ glas in uw huis te plaatsen, moet u eerst controleren of uw ramen zich op een goede plek bevinden om het glas te behandelen. Als dit niet het geval is, maak dan de nodige aanpassingen in uw vensters. Als u bijvoorbeeld een openslaand raam heeft, probeer dan de glasplaten aan de zijkanten van uw raam vast te zetten om te voorkomen dat ze opengaan. Als u een schuifraam gebruikt, moet het frame parallel lopen met de breedte van het raam.

Bijkomende voordelen

Dubbel glas van deze kwaliteitswaarde is een goede investering voor uw huis. Dit type raam kan u de dure reparaties van kapotte ramen besparen. Dit materiaal is ook energiezuinig omdat het het binnendringen van vuil en lucht voorkomt. Het is een betere optie dan ramen van hout te hebben, omdat het uw huis beschermt tegen ultraviolette straling. Bovendien verhoogt het de waarde van uw huis. Daarom is het de moeite waard om de installatie van dit materiaal bij u thuis te overwegen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de website van GlasGigant.

Zeer eenvoudig

HR++ glas in huis plaatsen is niet moeilijk. U moet een geschikte locatie vinden en de benodigde gereedschappen voorbereiden. Zorg ervoor dat u het gebied meet waar u de glasplaten wilt plaatsen. Selecteer vervolgens het ontwerp en de grootte van het glas dat u wilt en let goed op de specificaties. Monteer tenslotte het frame en hang het aan de muur.

Eindeloos combineren

HR++ glas is tegenwoordig ook in verschillende kleuren. U kunt de kleur kiezen die perfect past bij het ontwerp en de kleur van uw huis. Gebruikt u schuiframen in uw woning, overweeg dan om gekleurd glas te plaatsen zodat het past bij uw interieur. Als u dubbele ramen gebruikt, kunt u overwegen om matglas of glas-in-lood te gebruiken, zodat dit de uitstraling van uw huis zal versterken. Bij GlasGigant heeft u keuze uit een ruim assortiment.