Lekker wonen

Houten bank voor bij eettafel van Odesi


Het houten bankje bij een eettafel, je ziet het steeds vaker terug. Een voorbeeld daarvan is de Slide bank die bij de eettafel Slide van Odesi hoort. Je kunt het element los gebruiken binnen verschillende ruimtes in jouw huis en je kunt het bankje combineren met jouw eettafel. Als je een houten bankje met een aantal stoelen combineert ontstaat er een speels effect. Daarnaast is het prettig voor kinderen om op een bankje te zitten, zij kunnen daardoor vrijer bewegen.

Houten bank Slide voor bij eettafel

De houten bank Slide is met olie afgewerkt en daardoor goed bestand tegen vlekken. U kunt het bankje in verschillende lengtes en kleuren bij Odesi bestellen. Denk aan een variant van 180 cm voor bij een tafel van 240 cm en een variant van 240 cm voor bij een tafel van 300 cm. De afwerking kan in twee verschillende kleuren. Odesi kiest voor olie die op een mooie manier kleurt en daarnaast ook voldoende bescherming biedt. Zo wordt vuil afgestoten en is het bankje eenvoudig weer schoon te maken. Met name wanneer je kinderen hebt is dit gemakkelijk. Bij elk houten bankje wordt standaard een onderhoudsset met een aantal tips gegeven, zo weet Odesi zeker dat de conditie van het bankje goed blijft.

Europees eiken voor houten bankje

Europees eiken is stevig materiaal dat zeer duurzaam in het gebruik is. Het hout van dit bankje is op een vakkundige manier verwerkt en gedroogd, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je lang met het hout doet. Daarnaast is het eikenhout geselecteerd, zo worden alleen de beste delen van het hout gebruikt en is er altijd een mooie houtstructuur in de bankjes terug te zien.

Ook niet onbelangrijk is dat dit eikenhout ijzersterk is, het kan tegen een stootje en is dik genoeg om niet te breken of scheuren. Zo kun je jaren met dit houten bankje doen en kun je er met een gerust hart op gaan zitten.

Houten bankje in verschillende kleuren

Dit houten bankje van Odesi is beschikbaar in twee verschillende kleuren, Mist en Charcoal. De lichte en donkere variant passen binnen allerlei verschillende interieurs thuis. Dit heeft te maken met het neutrale karakter van deze kleuren. Ondanks dit neutrale karakter ziet het materiaal er spannend uit, de vorm van het bankje komt krachtig over en de natuurlijke structuur van het eikenhout is overal iets anders.

Remy Meijers: ontwerper van het houten bankje

Remy vindt het belangrijk dat interieur voor de gebruiker gemaakt wordt. Hij vindt het belangrijk dat de vorm en de manier waarop het meubilair is vormgegeven goed aansluit op de wensen van een gebruiker. Daarnaast begrijpt Remy dat meubilair niet opzichzelfstaand is en binnen een bepaalde omgeving moet passen. Remy Meijers is regelmatig te zien als gastpresentator bij RTL woonmagazine en focust zich op interieur voor de zakelijke en particuliere markt.