Verbouwen

Hoe vind je een eerlijke keukenboer?


De keukenverkopers zijn de afgelopen tijd negatief in het nieuws geweest in Nederland. Ze zouden de klant smerige verkooppraatjes voorhouden waar achteraf de helft niet van waar bleek te zijn. Wij willen jou graag helpen met het vinden van een keukenboer die wel eerlijk is en daarom geven wij een aantal gouden tips.

Zoek een keuken ontwerper met een passie voor keukens

Ze lijken misschien lastig te vinden, maar ze zijn er wel. Probeer keuken ontwerpers te vinden die een passie hebben voor hun beroep. Als ze inderdaad een passie hebben voor het ontwerpen van keukens, hebben ze het beste met jou voor en willen ze het liefst een tevreden klant. In de meeste gevallen vind je deze gepassioneerde keuken ontwerpers bij kleine bedrijven in plaats van grote keukenbedrijven. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van keuken ontwerpen. Deze keuken ontwerper heeft een passie voor zijn baan en wil jou graag helpen met het ontwerpen van jouw droomkeuken.

Ben een controlefreak!

Tijdens gesprekken met keukenverkopers is het verstandig om hem niet direct op zijn woord te geloven is. Als hij beweert dat een bepaald materiaal meer dan 10 jaar mee gaat, kijk dit dan zelf ook even na. Een keukenverkoper kan schreeuwen wat hij wil, want de meeste onwetende kopers trappen er toch wel in. Zorg ervoor dat jij er niet zo’n één bent en kijk alles nog een keertje na.