Woontrends

Hoe maak je je woonkamer echt af? Door een vloerkleed

Kleed je vloer eens aan

Je nieuwe bank staat te stralen, je stoere lampen hangen op de juiste plek en dat prachtige kastje van je oma heeft een ereplaatsje gekregen in je woonkamer. Toch mis je voor je gevoel nog iets. Iets dat alles mooi samenbrengt. Dat lekker warm is voor je koude voeten. Iets dat helemaal van nu is maar toch een heel vertrouwd sfeertje heeft.

Hip hoor

Het is tijd om je vloer aan te kleden! Het tijdperk waarin je vloerkleden alleen in aanleunwoningen of bij je Turkse buren thuis tegenkwam is allang voorbij, vloerkleden zijn hip, duurzaam en comfortabel en er is zo veel keus dat je naar volle tevredenheid iets kunt uitzoeken dat helemaal bij jou past. Ook niet verkeerd: in de koudere maanden zit jij er warmpjes bij, want een kleed isoleert en zelfs als al je sokken in de was zitten zullen jouw voeten meer dan luxe op je kleedje rusten.

Interieurcheck

Kijk eens goed om je heen, in de ruimte waar jouw vloerkleed zich mag gaan neervlijen. Heb jij een strakke, industriële inrichting of neigt jouw smaak meer richting warm, kleurrijk en gezellig? Hou je van een statement-piece in huis, dan kun je overwegen voor een extra groot kleed of eentje in een knalkleur te gaan. Ook belangrijk: bedenk eerst eens wat je niet wilt, zijn er kleuren of patronen die helemaal niet bij je passen? Dan vallen die al af. En als je het lastig vindt om te kiezen, organiseer dan een vloerkleed-avond met je vriend(inn)en: onder het genot van een goed glas wijn kleuren en dessins vergelijken waarbij iedereen z’n zegje mag doen. Nog gezellig ook!

Smaken verschillen

En of jij nu een shabby chique-inrichting of een geweldig goed gecoördineerde stijl hebt, of je kiest voor duizelingwekkende patronen of een rustig kleurenschema; een vloerkleed geeft je woning altijd dat beetje meer. Hoogpolig, design, kleurrijk, tijdloos of vintage, als je een kijkje neemt op vloerkledenwinkel.nl vind je gegarandeerd een fijn kleed dat bij je past.