Uncategorized

Het beste eten voor op kantoor

Op kantoor wil je natuurlijk dat jouw werknemers hard aan het werk zijn. Maar de meeste mensen kunnen niet de hele dag 100% focus hebben op het werk. Af en toe moet er even een paar minuutjes ontspannen worden om vervolgens weer hard aan het werk te gaan. Een goede manier om je medewerkers een momentje voor zichzelf te geven, is door eten op kantoor neer te zetten dat zij kunnen pakken. Hierdoor kunnen zij wat lekkers pakken wanneer zij even afgeleid zijn en is de kans dat zij anderen afleiden kleiner, ze zijn immers zelf aan het genieten van een lekkernij. Maar welk voedsel kun je het beste op kantoor neerzetten?

Gezond eten

Het is belangrijk dat de medewerkers gezond blijven. Het is dan ook altijd een goede keuze om gezond voedsel als fruit op kantoor neer te zetten. Denk aan een tros bananen of een lading appels. Wil je wat anders neerzetten dan fruit? Dan kun je ook gaan voor ander gezond voedsel. Zo zijn er ook gezonde pakketten met bijvoorbeeld mueslirepen of fruitchips. Bekijk online wat hier de mogelijkheden in zijn en laat je inspireren.

Snoepgoed op kantoor?

Wanneer je aan de tegenhanger van fruit denkt, denk je al snel aan snoepgoed. Snoep is niet het meest gezonde etenswaar dat er is, maar het is wel ontzettend lekker. Het is dan ook niet erg om af en toe wat lekker snoepgoed op kantoor te hebben staan, zolang dit maar niet te vaak is. Een schaal vol lekkere chocolaatjes of van die heerlijke fruitsnoepjes. Tevens kun je ervoor kiezen om een bak met koekjes neer te zetten, maar ook een snoep pot met diverse soorten snoep doet het altijd goed. 

Nooit verkeerd: pepermuntjes

Iets wat ook nooit verkeerd is en wat niet zo ongezond is als het andere snoepgoed, zijn pepermuntjes. Veel mensen vinden de smaak van pepermuntjes erg lekker en het zorgt natuurlijk ook voor een frisse adem, wat ook mooi meegenomen is. Je kunt een grote pot met pepermuntjes neerzetten waar medewerkers er eentje uit kunnen pakken. Wist je dat pepermunt blikjes ook leuk zijn om mee te geven aan (potentiële) klanten? Dit zorgt ervoor dat ze je niet vergeten. Lekker én praktisch. Naast pepermuntjes zijn er ook veel zomerartikelen geschikt om mee te geven als aandenken. Bekijk online de mogelijkheden en wie weet heb jij binnenkort wat lekkers voor op kantoor én om mee te geven aan klanten.