Lekker wonen

Gusta servies brengt sfeer


Met Gusta servies haal je stoer servies in huis! Het van oorsprong Nederlandse merk heeft dan wel een Spaanse naam gekozen, Gusta servies kent invloeden uit heel Europa, van Scandinavië tot de Middellandse Zee. Het merk heeft hele serviessets, maar ook voor losse Gusta borden, mokken of schaaltjes kun je er terecht.

 

Gusta servies

 

Materiaal

Al het Gusta servies is vervaardigd uit materialen die geschikt zijn om in de vaatwasser te reinigen. Bovendien kunnen de Gusta borden en schaaltjes ook allemaal in de magnetron. Zelfs als je dus even geen zin hebt in uitgebreid koken en lang tafelen, kun je er toch nog een mooi momentje voor jezelf van maken.

 

Stijl

De stijl van het Gusta servies is te omschrijven als stoer, jong en warmbloedig. Er is altijd wel een stuk servies te vinden dat bij jou past, want de stijl van Gusta is een mix van verschillende invloeden. Zo kun je kiezen voor een delfts blauw schaaltje, een broodplank in bescheiden wit en zwart of een pizzabord met Italiaanse kleuren. Het merk biedt voor ieder wat wils en zorgt ervoor dat eten en tafelen een feestje wordt.

 

Mix & Match

Met het serviesgoed van Gusta is het eenvoudig om je eigen ideale combinatie samen te stellen. Je kunt ervoor kiezen om alleen een paar borden aan te schaffen of wellicht hou je het liever bij wat mooie schaaltjes. De trend om hele maaltijden in één schaaltje te serveren is immers steeds bekender. Maar gemak dient de mens, dus in plaats van mix & match is het ook goed mogelijk om je hele servies in één keer te bestellen. Dan weet je zeker dat alles bij elkaar past en dat je voor elke gelegenheid het juiste serviesgoed in huis hebt.

 

Feestje

Het leven is een feestje volgens Gusta en dat moet je vieren met zoveel mogelijk mensen. De verschillende items in de Gusta collectie zorgen ervoor dat je altijd een sfeervol gedekte tafel hebt om een momentje voor jezelf te hebben, een gezellig diner met het gezin te houden of uitbundig uit te pakken voor een grote groep gasten. Zoveel mensen, zoveel wensen, Gusta servies is er voor iedereen.