Lekker wonen

Het Fatboy buitenkleed: Leuk voor op het terras?


Een buitenkleed van Fatboy: dit is toch waar iedereen zat op te wachten? De zomer is ideaal voor het deelnemen aan festivals, om in de tuin of op het terras te liggen. Daar hoort natuurlijk een comfortabel tapijt bij. Tot nog toe moesten we het doen met een strandtapijtje, een oud laken of een grote badhanddoek. Gelukkig is Fatboy op het idee gekomen om een buitenkleed te ontwerpen!

Met een Fatboy is er plaats voor iedereen!

Het grote formaat van het Fatboy buitenkleed is heel handig. Je kunt er lui lekker op liggen, je kunt spelen met de kinderen of gewoon met een kussen languit op je tapijt liggen. Het Fatboy buitenkleed is zelfs groot genoeg om met z’n tweetjes op te liggen. Heb je een groot gezin? Geen nood! Fatboy heeft hieraan gedacht: elk Fatboy tapijt is voorzien van praktische drukknopen. Je kunt er dus verschillende aan mekaar vastmaken zodat je uiteindelijk één reuze buitenkleed krijgt.

Voor elke stijl een buitenkleed

Kies je voor modern, rustiek of vintage? Er is voor elke stijl een Fatboy buitenkleed! Zachtgroene kleuren passen uitstekend bij jouw gazon. De tinten bruin-roze-rood gaan dan weer goed op een ouderwetse bakstenen ondergrond. De blauwe tinten passen bij het zwembad. Dit zijn maar een paar kleuren in het hele gamma. Ze bestaan ook in echte schilderijtjes: een vrouwenfiguur, bloemen of Napoleon bijvoorbeeld. Ga je voor de motieven van ouderwetse kelim, Moorse tegeltjes of een Perzisch tapijt? Dit heeft Fatboy allemaal in zijn collectie. Jouw fantasie hoeft geen grenzen te kennen met deze buitenkleden.

Fatboy buitenkleed: Kwaliteit verzekerd!

Fatboy heeft deze buitentapijten speciaal ontwikkeld om buiten te gebruiken. Ze zijn voorzien van een speciale coating. Daardoor is elk Fatboy buitenkleed bestand tegen vocht en vuil. Dit scheelt al heel wat op het budget van onderhoud. Er is ook gedacht aan alle soorten oppervlakken. Terrassen zijn soms uitgevoerd in gladde stenen. Fatboy tapijten zijn aan de onderzijde uitgerust met een antislip laag. Zo voorkom je wegglijden en ongelukken. Kies voor een Fatboy tapijt en je zult nog uren en uren buiten kunnen genieten!