Woontrends

Goedkope interieurtips!


We willen natuurlijk allemaal een zo’n mooi mogelijk interieur voor een zo’n goedkoop mogelijke prijs. Hierbij hebben we een paar tips om een top interieur te hebben voor een kleine prijs. Hopelijk heb je er wat aan en kun je er van genieten!

Natuurlijke luchtverfrisser

Tegenwoordig zijn de verfrissers niet meer zo goedkoop als vroeger, maar daar hebben we een ti oor. Je kunt ook de echte geur verspreiden. Bijvoorbeeld met sinaasappel en kruidnagel. Doe wat kruidnagel in een sinaasappel, en leg ze ergens op een plek waar je de geur kunt verspreiden!

Tweedehands

Zoek leuke tweedehands of vintage dingen op internet. Het oude is vaak helemaal niet versleten, en nog goed te gebruiken. Ook in een tweedehands winkel kun je vaak leuke dingen vinden. Ga lekker even een paar uur googelen en je komt vast superleuke dingen tegen.

Vergelijken

Doe aan prijs vergelijksites, deze vergelijken meerdere sites voor de goedkoopste spullen. Super chill toch? Heb je straks het item wat je wilde, alleen dan voor €10 goedkoper. Ik zeg doen!

Do it yourself

De laatste tip die ik wil meegeven is: do it yourself. Op YouTube staan tegenwoordig overal tutorials en echt handig is het wel om het zelf te doen, het scheelt namelijk super veel geld. Terwijl het extra uniek en persoonlijk is.

Hopelijk heb je wat aan deze tips en kun je hiermee vooruit en bespaar je zo wat extra geld. Kun je toch wel weer van uiteten hè 😉! Voor meer handigheidjes en tips kun je op Woonkanjer kijken!