Lekker wonen

Goedkoop wonen? Bespaar op je uitgaven!


Wanneer je een eigen huis hebt (huur of koop) zijn er verschillende woonlasten. Naast de huur of de hypotheek zijn er de energierekeningen, het telefoonabonnement en ook nog eens de kosten van de woning. Het is natuurlijk prettig om geld te besparen op de kosten van het wonen. Wanneer je de inrichting wilt veranderen of wat leuks in de woning wilt kopen is het goed om de kortingscodes bij shopbuddies in de gaten te houden. Daarnaast zijn er nog verschillende mogelijkheden om geld te besparen. 

Geld besparen op de energierekening

De energiekosten worden steeds hoger en duurder. Het is niet prettig om te zien. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden om hierop te besparen. Zo kun je in huis maatregelen treffen om minder energie te verbruiken of om zelf met zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast is het ook mogelijk om over te stappen naar een andere energieleverancier. Vaak krijg je een leuk welkomstcadeau waar je geld mee kunt besparen. Het is aantrekkelijk om te kijken of het goedkoper kan. Stroom is stroom en gas is gas. Dus waarom zou je niet overstappen? 

Minder betalen voor het alles in een pakket

Iedereen heeft televisie, internet en telefonie in huis. Ook hier zijn er kansen om geld te besparen. Het is prettig om hier actief mee bezig te zijn. We weten zeker dat je ook kansen hebt om minder te betalen voor deze drie diensten in huis. Helemaal wanneer je ze nu nog afneemt van een afzonderlijke aanbieder. Kijk naar de mogelijkheden! Geld besparen was nooit makkelijker. 

Lagere verzekeringspremies

We moeten allemaal verzekerd zijn in ons land. Het is wel belangrijk om te weten of het allemaal nog beter kan of dat de premies omlaag kunnen. De premies voor de zorgverzekering veranderen ieder jaar, de autoverzekering kan misschien elders nog wat goedkoper en daarnaast zijn er nog verschillende verzekeringen.