Lekker wonen

Gietvloer cementgebonden


Wilt u een kwalitatieve vloer in uw bedrijfs-, winkel- of kantoorpand laten leggen?  Een gietvloer is in dat geval een ideale vloersoort. Gietvloeren zijn niet alleen van een hoge kwaliteit, ze stralen ook iets bijzonders uit. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gietvloer cementgebonden. Het klinkt ruw, maar deze soort vloeren zijn van een zeer hoog comfortniveau. Zachte bindmiddelen worden namelijk gecombineerd met harde mineralen. De verschillende lagen zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog is en de vloer veel aankan. Er is dan ook niet voor niets sprake van een levenslange levensduur.

Prettige sfeer

Een cementgebonden gietvloer zorgt voor een aangename sfeer in uw bedrijfspand of winkel. Ook in “gewone” woningen kan zo’n vloercoating zonder problemen worden aangebracht. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer(s), badkamer en het toilet. U kunt ervoor kiezen om verschillende kleuren met elkaar te combineren, zo kunt u op eenvoudige wijze een leuk effect creëren.

gietvloer kantoor

Onderhoudsarm

Het voordeel van een cementgebonden gietvloer is dat deze vloersoort zeer onderhoudsarm is. Af en toe dweilen met heet water is al voldoende om lang te kunnen genieten van deze vloer. Om de vloer goed schoon te krijgen heeft u geen schoonmaakmiddelen nodig, heet water is voldoende. Schoonmaakmiddelen kunnen beschadigingen veroorzaken, gebruik deze dus nooit.

Leggen van de vloer

Als u een gietvloer heeft uitgekozen is het van belang dat het leggen op een goede manier wordt uitgevoerd. U kunt hier dan ook het beste een professioneel bedrijf zoals Gietvloer Rotterdam voor laten komen. Dit kost wel wat, maar dan heeft u wel de garantie dat de vloer er mooi in komt te liggen.