Tuinen

Genieten van een gezellige zithoek in je tuin

Een zomer vol warme dagen is heerlijk. Wat is het fantastisch om tot ’s avonds laat in de tuin te zitten. Een mooi tijdschrift, een bak thee of een glas wijn erbij. Wat wil je nog meer? Om op en top te genieten van mooie zomerdagen is een gezellige zithoek wel een vereiste. Een rustig plekje met privacy. Fijne stoelen of een loungeset. Sfeervolle verlichting die het geheel af maakt.

Sfeervolle verlichting

Midden in de zomer is de verlichting minder belangrijk. Of jullie moeten echt tot de kleine uurtjes buiten blijven zitten. Dan is het prettig wanneer je wat lampjes aan kunt doen. Tuinverlichting kun je ophangen, maar ook neerzetten is een goede optie. Zeker een slinger met LED-lampjes zorgt voor een gezellige en knusse sfeer.

Een mooi loungeset

Heb je geen fijne bankin de tuin, dan is het toch minder aantrekkelijk om lang buiten te blijven zitten. Bezit je echter een heerlijke loungebank, dan hou je het uren vol. Een fijn loungeset zorgt voor meer zitcomfort, maar geeft zeker ook een knusse uitstraling aan je tuin. Neem een tuinset dat past bij de rest van de inrichting. Of je nu houdt van landelijk, modern of klassiek, het kan allemaal. Ook de kussens spelen hierbij een grote rol. Kijk eens bij Tuinmeubelshop wicker loungesets naar de vele mogelijkheden. Wil je graag een grote eettafel omdat jullie vaak buiten eten? Vind je een hocker gezelliger? Het kan allemaal. Er zijn zoveel verschillende soorten loungesets, dat er zeker een is die past bij jullie smaak, eisen en stijl.

Maak het af met accessoires

Heb je sfeervolle verlichting en een prachtig loungeset, dan ben je al een heel eind. Zorg alleen nog voor gezellige accessoires en je hebt een droomplek in je eigen tuin. Kussens koop je meestal direct bij een loungeset, maar je kunt natuurlijk nog wel een aantal extra kussentjes bijkopen voor meer sfeer. Of wat denk je van een paar warme plaids voor als het ’s avonds afkoelt? Praktisch en gezellig tegelijk. Natuurlijk kunnen ook kaarsen niet ontbreken. Als laatste zoek je nog een of meer vaasjes om ook in de zithoek te genieten van mooie bloemen die het geheel opfleuren.