blog

Gemakkelijk gezonder leven

Gezond eten is een ding, maar je lichaam zo gezond mogelijk houden om ook genoeg energie te hebben is een ander ding. Gezond eten en drinken merk je ook vaak aan je humeur. Na een tijdje ga jij je beter voelen en krijg je meer energie, je huid ziet er beter uit en je haar glanst geweldig. Maar gezond eten is niet altijd zo gemakkelijk, voornamelijk niet als je een drukbezet iemand bent. Gelukkig zijn er meerdere manieren om alle vitamines die je nodig hebt binnen te krijgen! Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder! Wij vertellen hier namelijk meer over. 

Maaltijden voor de hele week klaarmaken

Verse en gezonde maaltijden zijn heerlijk om te eten! Maar altijd zo vers mogelijk eten lukt helaas niet, en dit is dan ook niet erg. Je kan je eten namelijk zo gezond mogelijk houden. Maar wie zei dat verse maaltijden op de dag zelf gemaakt moeten worden? Dit kan namelijk ook heel gemakkelijk een paar dagen van te voren! Kies een vrije avond of middag uit en maak alle maaltijden voor de gehele week. Op deze manier sta je een paar uur in de keuken, maar dat is het dubbel en dwars waard. Bewaar het eten in bakjes en zet het voor de aankomende twee dagen in de koelkast en bewaar de rest in de vriezer. Het ontbijt daar in tegen kan een stuk lastiger zijn om te preppen. Een vers havermoutje is niet zo lekker een avond van te voren, maar wat wel kan is overnight outs. Zet dit in een handig meeneem bakje en eet het bijvoorbeeld op het kantoor op. Een andere optie die wij aanbevelen is de Green Juice. Dit is een sap van SuperFoodies die boordevol vitamines en mineralen zit. Alles wat jij mist op een dag krijg jij gemakkelijk binnen!

SuperFoodies

De Green Juice zit boordevol (groene) groentes en mineralen. Op deze manier vul jij het vitaminetekort aan in je lichaam. In de Green Juice zit onder andere; vezels, calcium, ijzer, magnesium, vitamine B12, vitamine C, zink, vitamine D, B2 en B6. Wil je meer weten over de voordelen van de Green Juice? Neem dan gerust een kijkje op de website van SuperFoodies, hier staat meer informatie, zoals wat het met je lichaam doet en waar de Green Juice uit gemaakt is!