Lekker wonen

Geef jouw interieur een unieke look met India meubelen

Toon me jouw interieur en ik zeg je wie je bent, hoor je wel eens. Wil jij gaan voor een uniek en authentiek interieur, kies dan voor India meubelen. Klasse, karakter en tijdloos, dat zijn alvast de kernwoorden voor deze meubelen.

Waaraan kan je India meubelen herkennen?


India meubelen zijn zeer herkenbaar aan hun robuuste uitstraling in combinatie met fijne patronen. De meubelen worden veelal gemaakt uit oude deuren en kasten, wat ervoor zorgt dat je kunt spreken van meubelen met een verleden. Donkere houtsoorten en mooie kleuren, vaak met symmetrische vormen en mandala patronen maken de meubels helemaal af. Misschien droom je bij het zien van de gebruikssporen wel weg van waar jouw meubel ooit voor gebruikt werd en door wie. Het is in elk geval boeiend te zien hoe hier oude materialen een heel nieuw leven krijgen en daarmee hun stempel drukken op de koloniale stijl. 

Unieke meubelen, unieke stijl

Van deze meubelen wordt telkens maar één stuk gemaakt, een uniek interieur heb je dus al zeker als je hiervoor kiest. Geen massaproductie, maar eerlijke handenarbeid die met veel passie uitgevoerd wordt volgens de traditie. Passend bij jouw mooie Indiase meubelen kun je ook kiezen voor accessoires zoals kussentjes, gekleurde vazen en lampen. Zo dompel je jouw hele woning onder in die typische kleurrijke Indiase stijl. 

De meubelen combineren

Ga je liever niet voor een volledig interieur? Indiase meubelen zijn perfect te combineren met een moderne stijl en design. Een mooie Indiase kast in je design woonkamer bijvoorbeeld, geeft het geheel een aparte en unieke look. Of wat dacht je van een prachtige Indiase kist om jouw spullen in op te bergen? De mogelijkheden met deze stijl zijn eindeloos en geven ieder interieur een prachtige, authentieke en originele uitstraling. Je gasten zullen versteld staan van jouw bijzondere interieur.

Ben je benieuwd of dit ook iets voor jouw woning zou kunnen zijn? Wacht dan niet langer en laat je inspireren door deze meubels met mooie kleuren en materialen en unieke ontwerpen.