Lekker wonen

Geef jouw interieur een nieuwe verschijning met plakfolie en zonwerende raamfolie


Is het niet fijn om bijvoorbeeld in de herfstperiode het interieur aan te passen? Op Internet zijn er prachtige ideeën en tips te vinden om je interieur eenvoudig op te vrolijken. Denk bijvoorbeeld eens aan stijlvolle folie designs. Ik wil graag mijn woonkamer meer inrichten naar mijn persoonlijkheid. Namelijk de woonkamer vrolijker decoreren. Om dit voor elkaar te krijgen dien ik creatief aan de slag te gaan met folie. Tijdens een korte zoektocht op Internet viel me op dat plakfolie van papier veel wordt aangeboden. Geen wonder, want het is goedkoop en kan gemakkelijk in je woonkamer of slaapkamer worden aangebracht.

Plakfolie als interieurdecoratielekker-wonen-1

Voordat je jouw oude boekenplanken, tafeltjes of oude kasten te koop zet, zou ik mezelf eens goed informeren over de voordelen en mogelijkheden van het restylen van je spullen. Plakfolie werkt net zoals een sticker, je kunt ‘m overal in je huis plakken zolang de ondergrond maar glad en vetvrij is. Het is ideaal om te combineren met je huidige woondecoratie of je kunt ervoor kiezen om aan de hand van deze stickers jouw interieur een nieuwe uitstraling te geven. Sinds een tijd geleden wilde ik de muur van mijn woonkamer laten decoreren, maar ik heb helaas geen tijd om de muur te verven. Hierdoor kwam mijn tante met het advies om plakfolie te gebruiken van het merk Lola, dat heel eenvoudig en snel opgeplakt kan worden en ook relatief goedkoop is.

Zonwerende folie is ideaal voor verscheidene doeleinden

Als het zonlicht op jouw monitor schijnt kan het lastig zijn om de letters op je beeldscherm te lezen. Als dit het geval is dan wordt je geadviseerd om gebruikt te maken van zonwerende raamfolie die zoninval tegengaat en de hitte direct blokkeert. Dit is voordelig, het werkt eenvoudig en het heeft als bijkomend voordeel dat je minder vaak de airco tijdens warme zomerdagen hoeft aan te zetten, dankzij deze folie. Er zijn nu diverse varianten zonwerende folie beschikbaar voor verschillende kantoren of voor elke woondecoratie. Je kunt kiezen voor neutrale raamfolie dat lichtinval tegengaat, maar waarbij nog naar binnen gekeken kan worden. Daarnaast kun je ook voor de donkergetinte zonwerende raamfolie kiezen. De folie is geschikt voor mensen die geen zoninval wensen. Ideaal voor het interieur en exterieur van je gebouw of woning.