Woontrends

Koeienhuiden en schapenvachten in een Scandinavisch interieur


Wanneer je je een beetje verdiept in de laatste trends op het gebied van wonen en interieur zal het Scandinavische interieur je zeker niet zijn ontgaan. Scandinavische interieurs staan bekend om de veelal lichte kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen en producten. Meubels in Scandinavische interieurs voelen warm aan, worden vaak op een speciale wijze vormgegeven en zijn ook nog eens praktisch.

Vloeren

bruine schapenvachten
Bruine Schapenvachten van Schaapvaak vanaf €59,95

In vele Scandinavische interieurs zie je een houten vloer. Het liefst een wit geverfde vloer. In een Scandinavisch Interieur zul je niet snel vloerbekleding terug zien. Om het complete witte interieur wat te breken wordt er wel vaak voor een tapijt of vloerkleed gekozen. Geheel in de stijl van natuurlijke materialen wordt hiervoor ook vaak een kleed vervaardigd van natuurlijke materialen in natuurlijke kleuren voor gebruikt. Een echte eyecatcher in het Scandinavisch interieur is een koeienhuid als vloerkleed. Een mooi natuurlijk product, welk bovendien 100% uniek is. Hou je meer van een warmer hoogpolig tapijt, dan zijn er ook mooie oplossingen van witte en/ of bruine schapenvachten. Voor gezinnen zijn dergelijke vloerkleden ideaal! Kinderen kunnen er heelijk warme en veilig op spelen. Op een witte vloer, zal een vloerkleed van bonte of bruine schapenvacht een mooi natuurlijk contrast vormen.

Schapenvachten worden in Scandinavische interieurs regelmatig op verschillende manieren gebruikt. Zoals we hierboven al beschreven kunnen ze als vloerkleed worden gebruikt, maar ook op de bank of stoelen geven ze een mooi effect. Hou je van contrasten, dan zijn bruine schapenvachten mooi te combineren op een mooie witte stoel of bank. Zeker tijdens koude winterse dagen zijn deze vachten niet alleen decoratief maar ook heerlijk  om even onder te kruipen om het lekker warm te krijgen. Ben je op zoek naar witte, bonte of bruine schapenvachten? Neem eens een kijkje op www.schaapvaak.nl. Naast een uitgebreid assortiment speciaal geselecteerde vachten zijn er ook koeienhuiden en schapenvachten kussens te bestellen.