Lekker wonen

Fijnbezaagde balken op maat bij HOUTvakman, ook haaks gezaagd!

Natuurlijk is Douglas / lariks bij HOUTvakman.nl direct online te bestellen en ditzelfde geldt voor eikenhout, vuren en diverse plaatmaterialen en barnwood producten. Maar daarnaast zijn diverse producten binnen onze online collectie ook op maat te bestellen. Alle ‘fijnbezaagde balken’ van douglas en eikenhout kunnen bijvoorbeeld specifiek op basis van uw wensen op maat gezaagd worden.

Wij begrijpen de behoeften van de moderne ‘doe-het-zelver’. Er is natuurlijk niks mooiers om zelf een prachtig product van hout te realiseren, maar de materialen die ervoor nodig zijn om een zware balk strak te zagen, of de tijd die het kost om een balk die ‘ruw afgezaagd is’ haaks te zagen, ontbreekt vaak. Vandaar dat wij bij HOUTvakman.nl bij diverse producten deze extra werkzaamheden, tegen een vaste & scherpe prijs, aanbieden. U kunt deze eenvoudig online bij uw product selecteren en ‘mee bestellen’, zo kunt u bij aflevering direct aan de slag, wel zo fijn. En natuurlijk zijn onze eiken sokkels ook al netjes haaks afgezaagd (zie afbeelding!).

Is een balk niet altijd haaks afgezaagd dan?

Nee, al wordt dit wel vaak gedacht. Wanneer u een houten balk van douglas of eikenhout bestelt, ontvangt u normaal gesproken een balk die met een kettingzaag wordt gezaagd en waarbij altijd wat extra lengte wordt aangehouden (ongeveer 10 cm normaal gesproken). Hiermee heeft u voldoende ruimte om de balk zelf mooi haaks te zagen. Als een van de weinige online houtaanbieders kunnen wij het perfect haaks op maat zagen voor u uitvoeren en kunt u dit direct online mee bestellen! Hierbij zagen wij de balk op cm niveau in de door u gewenste lengte prachtig haaks. Zo kunt u, na ontvangst, direct aan de slag met ‘kant en klare’ balken. Heeft u hier vragen over, of wilt u meer weten. Neem dan een kijkje op onze website.

En bij welke producten bieden jullie deze service aan?

U kunt bij de meeste van onze fijnbezaagde balken van douglas en eikenhout gebruik maken van de ‘haaks gezaagd service’. Op een product detailpagina vindt u deze optie aan de rechterkant. Naast de optie om deze haaks te zagen vindt u hier ook de mogelijkheid om de maximale lengte te bestellen voor dezelfde prijs. Een voorbeeldje, wanneer u een eiken balk fijnbezaagd 200×200 wilt bestellen en u voert bij lengte de waarde ‘158 cm’ in, dan kunt u voor dezelfde prijs een standaard handelslengte van 200 cm bestellen. Deze optie wordt dan ook direct getoond. Wel zo eerlijk toch! Douglas en eikenhout voordelig online bij HOUTvakman.nl, ook maatwerk dus!