Lekker wonen

Elitis behang is prachtig mooi

Durf innovatief, dapper en een ontdekkingsreiziger te zijn in de wereld van wandbekleding. Dat is de filosofie achter het bekende Franse merk Elitis behang. Het merk dat zich onderscheid van anderen. Het is begonnen in 1988 in de plaats Toulouse in Frankrijk. Het bedrijf is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een bedrijf van wereldformaat. Tot in allerlei uithoeken van de wereld is Elitis behang een bekend begrip geworden. Elitis behang is inmiddels verkrijgbaar in 100 landen. Dat is niet zomaar. Maak kennis met wandbekleding van klasse, Elitis behang.

Kunst op de muur

Wanneer we het hebben over luxe, exclusief, adembenemend dan hebben we het over de wandbekleding van Elitis behang. Het is een waar kunstwerk aan je muur, waar je iedere keer van kunt genieten als je het ziet. Elk behang heeft zijn eigen charme en straalt elegantie uit. Elitis behang heeft verschillende collecties. Iedere collectie is uniek. Het assortiment kent een grote variatie, van moderne kunst tot dierenprint of een natuurlijke look. Elk ontwerp is uniek en geschikt voor deze tijd, maar tegelijk ook een genot om naar te kijken. De indruk die het achterlaat is onvergetelijk. Het is alsof je een kunstenaar de ruimte hebt gegeven om een indrukwekkende muur achter te laten. Het ene type product trekt alle aandacht naar zich toe, terwijl het andere type product de rol heeft om context te bieden. Een schilderij kan hierdoor nog beter opvallen en mooier op zijn plaats staan

Toegewijde designers

Je kunt bij Elitis behang verwachten dat de kwaliteit altijd hoogwaardig is. Om dat te bereiken heb je bij Elitis behang een toegewijde organisatie nodig. Er is een klein team van designers bij Elitis behang die ervoor verantwoordelijk zijn om de eigen signatuur nauwgezet te bewaken. Dat specialistische team heeft zich toegewijd om het proces van ontwerp, materiaalkeuze tot vervaardiging kritisch te volgen om het resultaat op het allerhoogste niveau te houden, terwijl het onderscheidingsvermogen gehandhaafd wordt. Een essentieel onderdeel wat tot nu toe kenmerkend is voor het succes van Elitis behang.

Uniek materiaalgebruik

Elitis behang bestaat uit diverse materiaalsoorten. Voor de productie worden naast bijvoorbeeld zijde, ook natuurlijke producten gebruikt als raffia, bamboe, kurk en leer. Allemaal degelijke materiaalsoorten die bedoeld zijn voor lange termijn gebruik. Door de natuur bij de inrichting van je ruimte te betrekken als wandbekleding krijg je de indruk dat je in een natuurlijke omgeving bent, geweldig toch!

Gewild product

Je snapt nu wel waarom de producten van Elitis behang gewild zijn. Door consistent te zijn in het produceren en beschikbaar stellen van producten, is het goed mogelijk om invulling te geven aan de behoefte die er is. We zien dat boutique hotels Elitis behang gebruiken om wanddelen een unieke uitstraling te geven met opvallende muurdelen. Ook winkels gebruiken Elitis behang als decoratief element in de etalage of in de winkel om context te bieden voor hun producten of gewoon als decoratief element. Inmiddels hebben veel mensen die kiezen voor iets bijzonders zich laten overtuigen en gekozen voor wandbekleding van Elitis behang.