Lekker wonen

Een goed parket is de basis van lekker wonen

Een nieuwe vloerbedekking nodig? Parket is ideaal voor elke woning. Makkelijk in onderhoud en snel te reinigen. Uw woning komt tot leven met een parketvloer en geeft elke inrichting een karaktervolle uitstraling.
Er zijn meerdere soorten parket te verkrijgen:

  • Massief parket: heeft een dikte van 20mm.
  • Lamelparket: heeft een toplaag en is verder opgebouwd uit meerdere lagen multiplex.
  • Stroken parket: zijn hardhouten stroken met over het algemeen een dikte van 22 mm.
  • Visgraatparket: zijn gelijke parketdelen waarmee een visgraatmotief gelegd kan worden.
  • Paneelparket: is een parket om verschillende motieven mee te leggen.

Wat zijn de voordelen van parket?
Parket heeft vergeleken met andere vloerbedekkingen een lange duurzaamheid. De massief houten parketdelen zijn van robuuste kwaliteit en bieden elke woning een meerwaarde op de huizenmarkt. Na jaren gebruik kan de vloer enige krassen of slijtage vertonen, maar dit is eenvoudig op te knappen door de vloer te schuren en in de lak te zetten. Het parket ziet er weer als nieuw uit en kan er weer jaren tegenaan. Wilt u graag vloerverwarming onder uw parket? Laat u dan eerst adviseren door een vloerdeskundige over welk parket daar het meest geschikt voor is. Vanwege de fluctuatie in temperatuur krimpt en zet het hout namelijk uit. Net zo belangrijk als een mooie parketvloer uitkiezen, is u laten adviseren wat de juiste ondervloer is die erbij hoort. Geluidsisolatie van uw parketvloer kan een belangrijk onderdeel zijn voor uw keuze als u een appartement heeft en u uw buren geen geluidsoverlast wilt geven.

Fred Parket
Bent u op zoek naar een nieuwe vloer of is uw oude vloerbedekking aan vervanging toe? Fred Parket is specialist in parket, pvc, laminaat, ondervloeren, plinten, tapijt, karpetten, vinyl en raamdecoratie. Weet u niet wat voor u de juiste vloerbedekking is? Fred Parket staat voor u klaar met deskundig advies en gratis stalen. U krijgt vooraf een overzichtelijke offerte en het snijverlies voor pvc en laminaat wordt gratis bijgeleverd. Bezoek de website voor een uitgebreid overzicht en laat u inspireren door de goedkoopste specialist in vloeren.