Lekker wonen

Een duo rolgordijn, mooi en net even anders

Met nieuwe rolgordijnen geef je je interieur een snelle opfrisser.

Kies een nieuw rolgordijn in een moderne, frisse tint en je kamer krijgt direct een heel andere uitstraling. Met kleur kun je in één klap een andere sfeer neerzetten. En nieuwe rolgordijnen zijn vaak een stuk goedkoper dan je denkt. Maar ken je het nieuwe, verrassende type rolgordijn, het duo rolgordijn, al? Het duo rolgordijn biedt veel flexibiliteit en comfort en het ziet er zeer eigentijds uit.

Wat is een duo rolgordijn?

Volg je de trends op woongebied een beetje, dan weet je vast wel dat ook rolgordijnen met de mode meegaan. Het duo rolgordijn op maat is daar een goed voorbeeld van. Door twee banen stof ten opzichte van elkaar te verschuiven, en een combinatie van transparante stof met een gekleurde baan te maken, kun je met het duo rolgordijn alle kanten op. Het kan aangepast worden aan je eigen behoefte aan zonwering. Je zou kunnen zeggen dat je je gordijnen kunt aanpassen aan het weer. Wie kiest voor de warme uitstraling van textiel en de vriendelijke prijs van een rolgordijn met het gemak van luxe zonwering vindt het vanzelfsprekend om voor duo rolgordijnen te kiezen.

Flexibel en sfeervol

Als je kiest voor een duo rolgordijn dan kies je sfeer. Met het rolgordijn heb je op elk moment van de dag de juiste lichtinval. Als de zon schijnt kun je in je kamer een streepje licht toelaten of juist geheel verduisteren. Ook in verband met privacy kan het fijn zijn om een keuze te hebben. Als je rolgordijnen op maat laat maken, bepaal je zelf hoe en waar je privacy wilt hebben in je kamer. Duo rolgordijnen zijn een geschikte raamdecoratie in iedere ruimte, zowel in een zakelijke omgeving als in de huiselijke sfeer.

Ook voor grote ramen

En zoek je geschikte binnenzonwering voor een groot raam? Ook dan is een duo rolgordijn een prima keuze. We kunnen verschillende rolgordijnen op elkaar aan laten sluiten, zodat je ook met de duo rolgordijnen een mooi aaneensluitend effect krijgt. De bediening kan naar keuze links of rechts worden geplaatst.

Kijk naar de mogelijkheden voor maatwerk op onze website. Heb je vragen, dan helpen we je graag.

Save