Lekker wonen

Dorpels van composiet, speel met kleur!

Een dorpel van composiet voordelig online; NATUURSTEENvakman.nl. Wij bieden een unieke collectie composiet dorpels voor binnen, die wij zelf perfect op maat zagen, secuur afwerken, snel leveren en dat alles ook nog eens voor de beste online prijs. Bestellen is heel eenvoudig en zelfs specifiek maatwerk, zoals een hoekuitzaging, bestelt u direct online ‘mee’ voor een scherpe vaste prijs.

Waarom een dorpel van composiet?

Composiet is steeds populairder voor keukenbladen, vensterbanken en ook dorpels. Vooral omdat de standaard natuursteen varianten voornamelijk donkere grijs- en zwart tinten betreffen is composiet, op het gebied van kleur. In een modern interieur wordt steeds vaker gekozen voor lichte en zachte(re) kleurtinten. Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een unieke keuze op het gebied van kleur met lichte tinten zoals bianco, beige, perlato en titano (licht grijs). Naast een unieke kleurkeuze kunt u kiezen uit diverse afmetingen (de breedte en de dikte van de dorpel). De meest gebruikte (standaard) dorpel afmetingen kunt u bij ons direct online bestellen; 5×2 cm, 8×2 cm, 11,4×2 cm en 15×2 cm. Op de product detailpagina kunt u vervolgens de gewenste lengte van de dorpel invoeren (in cm). Wanneer u de lengte invoert en op de button ‘bereken’ klikt, wordt de exacte prijs direct getoond. U kunt bij ons een binnen dorpel van composiet voor binnen tot een maximale lengte van 240 cm direct online bestellen, dus ook voor een dubbele deur een mooie dorpel, vervaardigd uit 1 geheel, wel zo mooi!

Altijd een maatwerk product bij NATUURSTEENvakman.nl

Naast dorpels, die u bij ons direct online kunt bestellen van composiet en Belgisch hardsteen, bieden wij een prachtige collectie vensterbanken. Ook onze vensterbanken worden op maat vervaardigd, zorgvuldig afgewerkt & snel geleverd. Bekijk hier rustig alle vensterbanken van NATUURSTEENvakman. En heeft u vragen, of wilt u meer weten? Bezoek onze website, stuur ons een e-mail, bel met 1 van onze medewerkers, of breng een bezoek aan onze natuursteen zagerij. LET OP: Dit kan alleen op afspraak.