Tuinen

Een moderne tuin? Schanskorven!

De schanskorven zijn erg populair en ze worden voor van alles en nog wat gebruikt. Zo wordt van de schanskorven tuinhaarden, tuinbanken, watervallen etc. gemaakt. Maar de schanskorven worden het meest gebruikt als een schutting. Een schanskorf schutting is erg gewild en als je deze schutting ziet, begrijp je meteen waarom deze zo gewild zijn. De stenen zorgen voor een moderne uitstraling in de tuin die je met geen andere schutting kunt realiseren. De stenen die je plaatst in een schanskorf kun je zelf kiezen. Bekijk deze schuttingen online bij Schutting33.nl en kies meteen de stenen die jij graag wilt toepassen. Bij Schutting33 kun je online bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om de showroom te bezoeken.

Combineren

Een schutting wordt vaak ook in combinatie besteld. Zo kiest men er vaak voor om een aluminium schutting te plaatsen met om de zoveel meter tussenin een klein stuk schanskorf schutting. Dat wordt vaak gedaan omdat de afwisseling een authentieke en moderne schutting creëert. Kies altijd voor een aluminium schutting in het antraciet en de stenen van de schanskorven in een lichtere tint antraciet of grijs. Dit is de mooiste afwerking voor een combinatie tussen beide schuttingen. Ook kun je de beton schutting online bij Schutting33 combineren met de schanskorven. Als je zoekt naar de scherpste prijs, topkwaliteit en de beste service, ben je bij Schutting33.nl zeker aan het juiste adres. Zowel aluminium als de schanskorf of beton schutting worden gewoon online aangeboden. Weet jij al welke type jij binnenkort gaat kiezen?

Plaatsen 

Het plaatsen van de schanskorf kan zelf worden gedaan, maar je kunt er ook voor kiezen om het te laten plaatsen door een montageteam. Wanneer je de schutting zelf gaat plaatsen, moet je op een aantal dingen letten. Zorg ervoor dat je de juiste fundering hebt. Fundering is erg belangrijk wanneer het om een schutting gaat. Wanneer je niet de juiste fundering hebt, loop je het risico dat een schutting scheef gaat staan, inzakt of omvalt. Dat wil je natuurlijk niet! Een fundering kun je op verschillende manieren maken. Kies voor stoeptegels of oude klinker voor een goedkope oplossing. Wanneer je de lege draadkorven hebt geplaatst, moet je de schutting gaan vullen. Voor het mooiste eindresultaat vul je de schanskorven gelijkmatig in lagen. Wanneer je kleine steentjes hebt, kun je deze in emmers vullen en vervolgens kiepen in de draadkorf. Heb je grotere stenen? Dan moet je ze één voor één in de draadkorf gaan leggen. Geen zin of tijd om het zelf te plaatsen? Kies dan voor een montageteam. De klus is vaak binnen een werkdag geklaard. Schutting33 beschikt ook over een montageteam. Vraag om een offerte voor een totaalprijs of maak een inmeet afspraak!