Lekker wonen

De perfecte eettafel vinden? Zo doe je dat!


De eetkamer is echt niet alleen nog een ruimte om te eten, het is een plek waar je thuiskomt na een lange dag werken met familie en vrienden. Daarom moet deze ruimte voelen al een plek waar jij je helemaal thuis voelt. In deze blog vertellen we je waar je op moet letten bij het vinden van één van de meest belangrijkste meubels van de ruimte: de eettafel. Lees gauw verder!

1. Stoelen?
Als je op zoek gaat naar een eettafel dan is het belangrijk dat je weet wat voor een soort stoelen je hierbij wilt plaatsen. Misschien heb je al stoelen, misschien ook niet. Meet je stoelen op om zo te kijken of jouw favoriete tafel hier ook bij past. Natuurlijk kan je ook kiezen voor nieuwe stoelen en je oude stoelen verkopen.

2. Grootte
Hoe groot moet de tafel zijn? En welke vorm moet het zijn? Als je met een groot gezin bent dan wens je graag een grotere tafel dan wanneer je misschien single bent. Ook heeft de vorm van de tafel veel invloed op hoe de eetkamer eruitziet. Kijk dus altijd goed naar de ruimte, waarna je een juiste keuze kan maken.

3. Stijl
Het oog wil ook wat. Kies voor een eettafel die past bij jouw stijl en smaak. Houd je van industrieel, landelijk of modern? De keuze is aan jou. Heb je niet één specifieke woonstijl? Of wil je juist een andere woonstijl terug laten komen in jouw woning? Combineer dan een aantal woonstijlen met elkaar. Hartstikke hip!

4. Budget
Bepaal van te voren hoeveel geld je maximaal wilt uitgeven aan je eettafel. Er zijn online  verschillende webshops waar je terechtkunt voor het kopen van een eettafel. Je kan vaak middels een filterfunctie aangeven wat het maximale bedrag is dat je uit wilt geven aan de tafel. 

5. Laat je adviseren
Kom je er zelf niet helemaal uit met het vinden van een eettafel die perfect bij jou past? Dan raden we je zeker aan om je eens te adviseren door een specialist van een woonwinkel. Je staat er niet alleen voor en zo weet je zeker dat je uiteindelijk een juiste keuze maakt. Een partij waar je vast kunt slagen is Sfeer.nl. Bezoek eens hun website en vind een prachtige eettafel van Sfeer.nl.