Lekker wonen

De Glaskoning onderdeel van de Koninggroep


De Glaskoning is onderdeel van De Koninggroep. De Koninggroep is een conglomeraat van bedrijven dat in heel verschillende sectoren werkt. Iedere dochter mag zich tot de beste van de specifieke markt rekenen. Scheepsbouw, jachtbouw en onderhoud van jachten en schepen, bruggen en infraprojecten, utiliteits- en woningbouw, onderhoud aan gas- en olie-installaties en met de Glaskoning dus glas. De Glaskoning maakt onderdeel uit van een bijzonder en goede familie met een grote verscheidenheid maar met een zich van de rest van de markt onderscheidende kwaliteit en de gedrevenheid om de beste te willen zijn. Binnen De Koningsgroep is goed niet goed genoeg.

De Glaskoning

De Glaskoning levert letterlijk alles waar glas bij komt kijken. Of het nu gaat om een gebroken ruitje in je bijkeuken of de beglazing van een nieuw groot kantoorpand, ze verzorgen het.  Zo hebben ze een eigen 24/7 glasreparatie- en glasherstelservice die altijd voor je klaar staat en heel snel er voor zorgt dat het ruitje in de bijkeuken weer hersteld wordt. Ze kunnen op maat maken wat je wilt dat er op maat gemaakt wordt maar ze zijn ook de goede partij voor standaard werkzaamheden. Ze zijn zowel specialist als generalist maar in alles heel deskundig.

Inrichting en afwerking

Bij inrichtings en afwerkingsprojecten is De Glaskoning de goede partner om mee in zee te gaan. Of het nu gaat om glazen deuren of wanden, het herstel van een prachtige maar niet meer complete glaspartij in een monumentaal pand of de levering van een groot aantal glazen vergadertafels. De Glaskoning maakt, levert en installeert het glas, wat de toepassing ook is. De Glaskoning is hierbij een partner die ook in de voorbereidings- en ontwerpfase heel veel toegevoegde waarde levert. Zij weten als geen ander welk soort glas voor welke toepassing het meest geschikt is en waar de grenzen van de toepassing van glas liggen zodat je, als je dit wilt, tot het uiterste kan gaan.

Glas in de bouw

Bij de utiliteits- en woningbouw wordt op allerlei manieren glas gebruikt. Uiteraard voor de ramen, maar vaak ook voor deuren, tussenwanden en spiegels. Bij de woningbouw worden vaak dakkapellen geplaatst. Dan komt de ruime ervaring van De Glaskoning goed van pas. Het is immers de bedoeling  dat de dakkapellen decennia meegaan. Het  is dus belangrijk dat voor een haalbare prijs de beste materialen gebruikt worden en de dakkapellen door de beste mensen geplaatst worden.  De Glaskoning is, zowel als het om advies en het binnen de budgetten, planning en gemaakte afspraken komen tot realisatie, een partner waarmee je er vanaf de start van een project op kunt bouwen dat het project succesvol wordt afgerond.