Lekker wonen

De expertise van Silverspas


Silverspas is een expert als het aankomt op massagebaden. Bij deze onderneming werken werknemers met specialistische kennis over watertechniek en natuurlijk over massages. Door de combinatie van kennis over het menselijk lichaam en alles wat met water te maken heeft is Silverspas in staat om massagebaden van ongeëvenaarde kwaliteit te bouwen.

De geschiedenis van het bedrijf

Dergelijke specialistische kennis komt niet zomaar aanwaaien. Er wordt door Silverspas al jarenlang gericht onderzoek gedaan met als doel het bouwen van massagebaden die klanten versteld doen staan. Het bedrijf is opgericht in samenwerking met Jim Arjuna. Deze Amerikaan heeft in zijn leven aangetoond dat hij een uitstekende ingenieur is. Al op jonge leeftijd was hij bezig met het uit elkaar halen van alle apparaten waarmee hij in aanraking kwam. Maar hier hielt het niet op. Hij is afgestudeerd aan de universiteit met hydrolic engineering, thermo dynamics en insulation als specialisatie.

Persoonlijke ervaring speelt een belangrijke rol

De eigen rugklachten van Jim Arjuna staan centraal voor het ontstaan van het bedrijf. Nadat hij in aanraking kwam met zijn eerste massagebad wist hij zeker waarin hij zich verder wilde verdiepen. Al erg snel ontwikkelde hij zicht tot expert op het gebied van alles wat er met massagebaden te maken had. Hij ontmoette Maikel Lambregts en samen hebben zij Silverspas Nederland opgericht. De hoge kwaliteit van producten en expertise van de ontwikkelaars heeft ervoor gezorgd dat hoogwaardige massagebaden op basis van exclusieve techniek nu beschikbaar is voor elke Nederlander.Silverspas-massagebad (1)

Een oplossing voor rug-, nek- en schouderklachten

De massagebaden zijn speciaal ontwikkelt om pijn in de rug, nek en schouders te verhelpen. Speciaal ontwikkelde badkuipen zorgen voor een ergonomische vorm waardoor gebruikers in een perfecte houding liggen. Water wordt op niet eerder vertoonde wijze gebruikt om massages te geven. Doordat de klachten afnemen ervaren mensen een hogere levenskwaliteit. Niet langer hoef je rond te lopen met een zeurende rug of pijnlijke schouders. De massage zelf is uiteraard ook puur genieten. Daarnaast is aangetoond dat massages helpen om stress en hoofdpijn tegen te gaan. Mensen die regelmatig een massage krijgen hebben meer energie, een hoger uithoudingsvermogen en kunnen zich beter concentreren. Doordat pijn in de rug, nek en schouders wordt weggenomen is het bovendien een stuk makkelijker om goed te slapen. Een goede nachtrust op zich leidt ook weer tot een hogere levenskwaliteit. Kortom, er zijn voldoende redenen om gebruik te maken van massages. Een massagebad van Silverspas brengt deze mogelijkheden bij je thuis.